ΞΕΠΕΣΜΟΣ…Άπορες Ελληνίδες δέχονται για 5.000 ευρώ να «ντυθούν» νύφες για τους λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος θησαυρίζουν από τους λαθρομετανάστες που έχουν μπει στην Ελλάδα παράνομα και θέλουν να αποκτήσουν άδεια παραμονής, αλλά και από τις άνεργες ή άπορες Ελληνίδες, οι οποίες δέχονται για 5.000 έως 7.000 ευρώ να «ντυθούν» νύφες προκειμένου να δώσουν στους αλλοδαπούς τη δυνατότητα να αποκτήσουν πράσινα κάρτα.

Το αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να έχει μετατραπεί στον… παράδεισο των εικονικών γάμων με τον τιμοκατάλογο να κυμαίνεται από 5.000 έως 7.000 ευρώ. Στόχος των λευκών γάμων είναι να μπορούν οι αλλοδαποί να παρουσιάζουν μόνιμη κατοικία αλλά και μία σύζυγο.
Τα κυκλώματα ζητούν υπέρογκα ποσά από τους μετανάστες, δίνουν στη συνέχεια ένα χρηματικό ποσό στις μέλλουσες νύφες και στη συνέχεια τελείται ο γάμος, ο οποίος τελειώνει μόλις οι αλλοδαποί αποκτήσουν την πράσινη κάρτα.
Πριν από ένα χρόνο είχε εξαρθρωθεί από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης πολυπληθής εγκληματική οργάνωση που είχε στήσει στη συμπρωτεύουσα μια καλοστημένη επιχείρηση. Μέσω αυτής έγιναν 68 γάμοι – μαϊμού που εξασφάλισαν την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπές που έρχονταν για το χρήμα και τους… γαμπρούς στην Ελλάδα, ενώ είχε στα σχέδια και άλλους 79!
Εκτός από τα κυκλώματα έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις που οι αλλοδαποί έκαναν το deal μόνοι τους με τις υποψήφιες νύφες. Το ζευγάρι – μαϊμού μετά το γάμο δε μένει μαζί, ενώ φυσικά δεν έχει ερωτικές σχέσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *