ΔΙΚΤΥΟ 50 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝ

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  ! ! ! 


ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΤ

Για πολλοστή φορά οι πολίτες των δυτικών συνοικιών έδειξαν ότι είναι μια γροθιά . Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δικτύου 50 , στην πολυπληθή ανοιχτή συνέλευση της Τετάρτης , το πρωί της Πέμπτης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες στο χώρο κατασκευής του ΣΜΑ και σταμάτησαν εκ νέου τις εργασίες που πήγαν να ξεκινήσουν με την…
παρουσία τουλάχιστον 100 αστυνομικών κάθε ειδικότητας.
 Ξεχωριστό και ειδικό τόνο έδωσαν στην κινητοποίηση οι μαθητές της Ευκαρπίας με τους γονείς τους , αψηφώντας εκφοβισμούς και μεθοδεύσεις!

Η διοίκηση του συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης και της ΠΕΔΚΜ, αγνοώντας προκλητικά τις σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις και ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά, του δικτύου των 50 συλλόγων, του Δικηγορικού Συλλόγου , του συλλόγου εργαζομένων Παύλου Μελά, εργαζομένων ΟΤΑ Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, της εξελικτικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ και πολλών άλλων, πραξικοπηματικά προωθεί την κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας με τη συνδρομή και την κατοχή των ΜΑΤ.

Χρησιμοποιεί ακόμα και εργαζομένους στο Σύνδεσμο ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και σε δήμους, παρά τη θέληση τους και με την απειλή της απόλυσής τους (όπως μας κατάγγειλαν οι ίδιοι) με αποφάσεις των γνωστών και μη εξαιρετέων Δημάρχων, τηλεστάρ , ανίκανων να οργανώσουν τη Διαχείριση των Απορριμμάτων εδώ και δεκαετίες και επικίνδυνων για τη ζωή μας και το μέλλον της Πόλης. Συνυπεύθυνων για την οικολογική περιβαλλοντική , οικονομική και κοινωνική υποτέλεια – υποβάθμιση της Πόλης και του Νομού. Δημάρχων που δυστυχώς οι αγωνίες τους εξαντλούνται να μη γίνει γνωστό πως ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ και Παραπλάνησαν τους κατοίκους και τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΕ , ιδίως ενόψει της επίσκεψης του Ευρωπαίου Επιτρόπου κ. Johannes Hahn, αρμόδιου για την Περιφερειακή Πολιτική (ΕΣΠΑ), στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Τα παραμύθια τους , οι φοβέρες τους όπως και τα προσωπικά ή οικονομικά τους συμφέροντα θα θαφτούν στο λόφο της Ευκαρπίας , που ισοπέδωσαν , αλλοιώνοντας το οικοσύστημα . Τον αέρα της Θεσσαλονίκης , την ανάσα της με μια γιγαντιαία – φαραωνική κατασκευή δεν θα τον κόψουν . Είναι ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ , που δυστυχώς δε φαίνεται λόγω της απροκάλυπτης ( μέχρι παρεξηγήσεως ) στήριξής τους από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ της πόλης. «Δημοσιογράφοι», που τους απαγορεύεται να ρωτούν σε .. συνεντεύξεις τύπου, που αντίθετα μας σηκώνουν το δάχτυλο και μας υποδεικνύουν την άποψη του Συνδέσμου. Που δεν τολμούν να ρωτήσουν πόσες προσλήψεις ΔΙΜΗΝΕΣ έκανε πριν από λίγες μέρες ο Σύνδεσμος.

Εμείς αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας και όχι για την πολιτική μας καριέρα . Θέλουμε αυτοί που μας κοροϊδεύουν και αποφασίζουν με το έτσι θέλω τόσα χρόνια, όπως και για το ΣΜΑ Ευκαρπίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επιτέλους ας τιμωρηθούν κάποιοι. Ας παραιτηθούν ακόμα ακόμα. ΦΤΑΝΕΙ . Πόσο ακόμα θα καταστρέφουν; Που είναι η αξιοπρέπεια τους; Ως πότε θα νομίζουν ότι μπορούν ξεγελούν τον Έλληνα πολίτη;

Να σταματήσουν την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, πολύτιμα λεφτά δικά μας , που ξοδεύονται ΑΛΟΓΙΣΤΑ σε πανάκριβα – γυαλιστερά φυλλάδια και διαφημίσεις σε όλα τα ΜΜΕ για την δήθεν αναγκαιότητα του ΣΜΑ Ευκαρπίας με τον παραπλανητικό τίτλο ¨Μάθε και Αποφάσισε¨, όταν από τον Αύγουστο στη στημένη διαβούλευση , οι ανίκανοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μάθουμε , να τρομάξουμε με το ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν , να πάρουμε χαμπάρι το οικονομικά συμφέροντα και τις μπίζνες και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ : ΟΧΙ στην κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας.

Αν, τέλος , τους έχει απομείνει λίγη τσίπα οι περί την ΠΕΔΚΜ και τον Σύνδεσμο ΟΤΑ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , να προγραμματίσουν τη συζήτηση για νέο περιφερειακό σχεδιασμός Διαχείριση των απορριμμάτων , για τον οποίο το Δίκτυο προτείνει να γίνουν μικροί ΣΜΑ , ανά δήμο ή ομάδες Δήμων και όχι εις βάρος μιας και μόνο περιοχής . Για να μπορεί να διαχειρίζεται πιο ορθά , πιο αποδοτικά τα απορρίμματα του ο κάθε δήμος με μείωση , επαναχρησιμοποίηση , επανάχρηση, ανακύκλωση και κομποστοποίηση για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μειωθούν τα σκουπίδια που θα πηγαίνουν για ταφή και έτσι και δρομολόγια θα γλυτώνει και λιγότερα τέλη θα πληρώνει στον ΟΤΑ και χαμηλότερα δημοτικά τέλη θα έχουμε σαν πολίτες.

Όλες και Όλοι ξανά στο Δρόμο . Αύριο στις 7.30΄ πμ στο χώρο του ΣΜΑ
(συνάντηση στα Νεκροταφεία)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *