Φροντιστήρια Αγγλικών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ: 50% έκπτωση σε ανέργους για εκμάθηση Αγγλικών.

Εντατικά μαθήματα Αγγλικών για αρχάριους ενήλικες, για απόκτηση Lower σε σύντομο χρονικό διάστημα. Lower σε 14 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν.
Έναρξη μαθημάτων: 5 Νοεμβρίου 2012. 50% έκπτωση για ανέργους.

Τα φροντιστήρια Αγγλικών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ενηλίκων και με πάνω από 10.000 (δέκα χιλιάδες) επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency (στο σύνολό τους ενήλικες) στο ενεργητικό τους, προσφέρουν τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε 14 μόλις μήνες, με πολύ λογικό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower».

Ειδικά για τους άνεργους σπουδαστές, το πρόγραμμα παρέχεται με έκπτωση 50% (ισχύει για εγγραφές από 17 έως 30 Οκτωβρίου).

Το πρόγραμμα «Start-Lower» διαρθρώνεται σε 6 επίπεδα και συνδυάζει:
     (1)    Εκμάθηση Γενικών Αγγλικών.
     (2)    Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).
     (3)    Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE),
             αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη
             αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.

Σημαντικό ρόλο, αυτονόητα, διαδραματίζουν οι καθηγητές και το εκπαιδευτικό υλικό. Οι διδάσκοντες στην Ευρωδιάσταση είναι όλοι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων. Σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό υλικό, σημαντικό τμήμα αυτού είναι ειδικά γραμμένο για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμά της και ιδιαίτερα «φιλικό προς το σπουδαστή», με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων (και στα Ελληνικά, στα πρώτα στάδια του προγράμματος) και δειγματικές εκθέσεις και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων στα πρότυπα των εξετάσεων.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση των προγραμμάτων σπουδών της με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr 

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *