Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι πολιτικοί. Μπαίνει 50% φόρος στις περιουσίες πρωθυπουργών, υπουργών και βουλευτών

Καθώς επίσης, προέδρων Οργανισμών, διοικητών ΔΕΚΟ, μεγαλοσυνδικαλιστών και στελεχών των κομμάτων που συμμετείχαν σε κυβερνήσεις. Οι έντιμοι πολιτικοί δεν έχουν να
φοβηθούν τίποτε, γιατί δεν θα έχουν φτιάξει περιουσίες, αφού δεν… έκλεβαν!

Επειδή η κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να καλείται συνεχώς ο λαός να πληρώνει τερατώδεις φόρους, γεγονός που έχει οδηγήσει τη χώρα σε πρωτοφανή κρίση, ψάχνει αγωνιωδώς για να βρει με ποιο τρόπο, όσο, το δυνατό δικαιότερο, θα φορολογηθούν οι πλούσιοι, με μεγαλύτερη βέβαια αυστηρότητα οι κρατικοδίαιτοι αεριτζήδες που δεν προσφέρουν τίποτε στην οικονομία, σε αντίθεση με ορισμένες κατηγορίες πλουσίων που διατηρούν ακόμα εργοστάσια και μεγάλες επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι. Αυτή η κατηγορία σίγουρα θα φορολογηθεί με ηπιότερα μέτρα από τους κρατικοδίαιτους αεριτζήδες.

Εκείνο πάντως που απασχολεί σοβαρά την κυβέρνηση, είναι να βρει κάποιο δίκαιο και νόμιμο τρόπο για να φορολογηθούν οι πολιτικοί, γιατί δεν είναι δυνατόν μια αριστερή κυβέρνηση να βάζει υψηλούς φόρους, λόγω των ειδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, σε όλο τον κόσμο, οι πολιτικοί μας να την βγάλουν καθαρή και να ζουν πλουσιοπάροχα χάρις στις περιουσίες που έχουν φτιάξει χάρις στην πολιτική και τους υψηλούς μισθούς που εισπράττουν από το βουλευτιλίκι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προκειμένου η σημερινή κυβέρνηση να αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν και δεν έχει υποχρεώσεις πουθενά, επιδιώκοντας δε να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα και να πάψει επιτέλους ο λαός να αποτελεί τα γνωστά υποζύγια, κάποια μέλη της κυβέρνησης σκέφτονται να προτείνουν στον πρωθυπουργό αφενός μεν να μπει ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ στους πολιτικούς και αφετέρου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος των οικονομικών.

Συγκεκριμένα θέλουν να υποχρεώσουν με κάποιο νόμιμο και συνταγματικό τρόπο, η ΜΙΣΗ περιουσία που απέκτησαν από τότε που μπήκαν στη Βουλή να περάσει στην ιδιοκτησία του κράτους.

Πρόκειται για γενναία απόφαση η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από την κοινή γνώμη.

Βεβαίως πρόκειται για σκληρή αλλά πολύ δίκαιη πρόταση, αφού στο κράτος, δεν θα επιστρέψει κανείς τίποτε, αν από την ημέρα που μπήκε στη Βουλή, δεν πλούτισε. Άρα λένε οι υπουργοί που προωθούν αυτή την ιδέα, κανένας έντιμος πολιτικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, γιατί αν δεν έχει πλουτίσει –στην ουσία αν δεν έχει… κλέψει– δεν θα υποχρεωθεί να πληρώσει… Θα πληρώσουν μόνο όσοι έκαναν περιουσίες στη διάρκεια που πολιτεύονται. Και αυτό είναι πάρα πολύ δίκαιο. Μάλιστα λένε ορισμένοι, ότι οι πλούσιοι βουλευτές έπρεπε να έχουν προσφέρει στο κράτος μόνοι τους τη μισή τους περιουσία.

Το νομοσχέδιο που θα γίνει αν βεβαίως υπάρξει συμφωνία, στην κυβέρνηση, θα λέει ότι ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ όλοι όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές, μαζί με τους χρηματίσαντες διοικητές στις ΔΕΚΟ, μεγαλοσυνδικαλιστές ή κομματικά στελέχη των 2 κομμάτων που συμμετείχαν σε κυβέρνηση να δηλώσουν από την αρχή, από τότε που μπήκαν στην πολιτική, με απόλυτη ακρίβεια ΟΛΗ την κινητή και ακίνητη περιουσία που απέκτησαν μαζί με τους λογαριασμούς τους εντός και εκτός της χώρας, καθώς και τα λεφτά που ξόδευαν κάθε χρόνο, για να ΕΛΕΓΧΟΥΝ από την αρχή με απόλυτη δικαιοσύνη και αυστηρότητα, για να μάθει ο ελληνικός λαός ΠΩΣ αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία που έχουν, με στόχο η μισή τουλάχιστον από αυτή να επιστρέψει στο Δημόσιο.

Πρόκειται για ένα πολύ δίκαιο μέτρο και καλούμε την κυβέρνηση να το υιοθετήσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *