Μαρτυρία 53χρονης: “Είδα τα συντρίμμια του Boeing στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά δεν με πίστεψαν”

 

Η μαρτυρία 53χρονης που περιπλέκει το μυστήριο του αεροσκάφους “φάντασμα”

Δυο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του Boeing 777 των Malaysian Airlines, το μυστήριο για το αεροσκάφος “φάντασμα”, φαίνεται να περιπλέκεται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι ημέρες…
Οι αυστραλιανές αρχές υποστηρίζουν ότι δεν έχουν εντοπίσει τίποτα κατά τις έρευνές τους, ωστόσο μια γυναίκα έρχεται να… ταράξει τα νερά, με τη συγκλονιστική μαρτυρία της.

Η Raja Dalelah ισχυρίζεται ότι είδε τα συντρίμια του εξαφανισμένου αεροπλάνου να επιπλέουν στη θάλασσα, κοντά στα νησιά Ανταμάν, όταν επέστρεφε στην Κουάλα Λουμπούρ, ύστερα από προσκύνημα στη Μέκκα, στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, η 53χρονη πήγε την ίδια ημέρα στην αστυνομία.

Αυτό είναι το δρομολόγιο που έκανε η Raja DalelahΕίπε ότι ταξίδεψε με την πτήση SV2058, από την Τζεντάχ στις 3.30 τα ξημερώματα τοπική ώρα (8.30 π.μ. ώρα Μαλαισίας) και αφού το αεροπλάνο πέταξε πάνω από τη Σενάι, είδε κάτι περίεργο στον ωκεανό.

“Έμοιαζε με αεροπλάνο”, είπε η μητέρα 10 παιδιών. “Κατά τη διάρκεια της πτήσης, κοιτούσα από το παράθυρο, μιας και δεν μπορούσα να κοιμηθώ”.

Η οθόνη που είχε μπροστά της, έδειξε ότι το αεροσκάφος περνούσε πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό. “Νωρίτερα, είχα δει πολλά νησιά. Μετά είδα κάτι ασημί…”.

Όπως υποστηρίζει, η Raja Dalelah, ξανακοίταξε προσεκτικά και βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για ένα αεροσκάφος στον ωκεανό.

“Ξύπνησα τους φίλους μου στην πτήση, αλλά με κορόιδεψαν. Όπως και ο πιλότος…”. Και πρόσθεσε ότι απογοητεύτηκε πολύ, όταν είπε σε μια αεροσυνοδό για ό,τι είδε, και εκείνη τής έκλεισε το παράθυρο και της είπε να κοιμηθεί.


Ωστόσο, ο πιλότος της πτήσης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έσπευσε να αμφισβητήσει και δημόσια τα λεγόμενα της 53χρονης, εξηγώντας ότι: “Πετούσαμε στα 35.000 πόδια. Πώς μπορεί κάποιος να δει από τόσο ψηλά μια βάρκα ή ένα πλοίο;”.

“Ξέρω πολύ καλά τι είδα. Είμαι πεπεισμένη ότι είδα το αεροπλάνο. Δεν θα έλεγα ψέματα. Μόλις είχα επιστρέψει από το προσκύνημά μου”, απαντά η γυναίκα, η οποία στις 14 Μαρτίου, η 53χρονη απευθύνθηκε στην αστυνομία της Σεντούλ, ελπίζοντας ότι το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας θα την έπαιρνε στα σοβαρά…

“Πολλοί φίλοι μου που ταξιδεύαμε μαζί, με αμφισβήτησαν στην αρχή, αλλά άρχισαν να με πιστεύουν τώρα που ξέρουμε ότι το Boeing επέστρεφε και πέρασε από τον Ινδικό Ωκεανό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

Με πληροφορίες από newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *