xOrisOria News

Ηλεία: 54χρονος «έφυγε» από εγκεφαλικό στο Χάβαρι

Μόνος στη ζωή μόνος και στο θάνατο, αυτή ήταν η μοίρα για έναν 54χρονο από το δημοτικό διαμέρισμα του Χαβαρίου του δήμου Ήλιδας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή προχθές στο Νοσοκομείο, αφού…
προηγουμένως χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία για να τον εντοπίσει στο σπίτι του, όπου είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο 54χρονος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, διέμενε μόνος του στο Χάβαρι και συνήθιζε καθημερινά να πηγαίνει σε καφενείο του χωριού.

Ωστόσο, από το βράδυ της Δευτέρας δεν είχε εμφανιστεί και ο ιδιοκτήτης του καφενείου άρχισε να ανησυχεί. Παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις που έκανε στο κινητό του τηλέφωνο, ο 54χρονος δεν απάντησε. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου πήγε και μέχρι το σπίτι του, μαζί με άλλους συγχωριανούς και ενώ το αυτοκίνητο του 54χρονου ήταν εκεί, ο ίδιος παρά τη χτυπήματα στην πόρτα δεν άνοιξε ποτέ.

Η αγωνία κορυφώθηκε και οι συγχωριανοί του αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον 54χρονο σε άσχημη κατάσταση στο κρεβάτι του.

Αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου η αξονική τομογραφία έδειξε εκτεταμένο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο 54χρονος λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και χθες οι φίλοι του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Χάβαρι.

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post