ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;;; !!!! Πληρώνουμε 55 αστυνομικούς να φυλάνε τον Α.Σαμαρά όταν η εγκληματικότητα “χτυπάει” κόκκινο

Τη στιγμή που ο λαός είναι στο έλεος των εγκληματιών και η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ψάχνει να βρεί αξιωματικούς και στελέχη για να καλύψει τα κενά που έχει, ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αποκαλύπτεται πως φυλάσσεται από 55 αστυνομικούς.

Αυτό προκύπτει από επίσημο έγγραφο το οποίο φέρει ημερομηνία 30 Απριλίου 2015 και αριθμεί τους άνδρες που απαρτίζουν την ασφάλειά του κ. Σαμαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, όλοι (και οι 55) φέρονται, μόνο για τον Απρίλιο του 2015, να έχουν εργαστεί υπερωριακά 52 ώρες!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Βεβαιούται ότι οι κατωτέρω αστυνομικοί που υπηρετούν μόνιμα στην Υπηρεσία Ασφαλείας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και διατίθενται στην προσωπική του Ασφάλεια, εργάσθηκαν κατά τον μήνα Απριλίου, του έτους 2015, υπερωριακά και δικαιούνται έξοδα κίνησης».

Την ίδια ώρα η Αστυνομία φυλάσσει 2.329 στόχους, αριθμός μεγάλος για τα δεδομένα της χώρας μας, καθώς σχεδόν 5.000 αστυνομικοί απασχολούνται σε φυλάξεις πολιτικών και επωνύμων προσώπων. Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, έχουν διατεθεί 35 άνδρες από την Κρατική Ασφάλεια και αναμένεται να ενισχυθούν με ακόμα 12.

Ο αριθμός είναι μεγάλος, αλλά μειωμένος εν συγκρίσει με το αστυνομικό προσωπικό που απασχολεί ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας, Γιάννη Στουρνάρα. 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *