Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 56χρονης στο Βόλο

Σχετικα με ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 52χρονης στο Βόλο στις 15/7, ανακοινώνεται ότι από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προέκυψε ότι δράστης της ληστείας είναι ένας
22χρονος.

Ειδικότερα, το απόγευμα της (15-07-2014), ο 22χρονος κινούμενος με ποδήλατο άρπαξε αιφνιδίως την τσάντα 52χρονης ημεδαπής πεζής, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και χρηματικό ποσό. Επιπλέον, της αφαίρεσε βίαια από το λαιμό ένα μενταγιόν με χρυσή αλυσίδα και διέφυγε.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο 22χρονος είχε διαπράξει και μία περίπτωση κλοπής σε βάρος άλλης ημεδαπής πριν από τέσσερις μήνες περίπου, επίσης στο Βόλο. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της (14-04-2014), ο 22χρονος κινούμενος με δίκυκλο μοτοποδήλατο αφαίρεσε από την κατοχή 56χρονης την τσάντα της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της αντικείμενα.

Η σχηματιζόμενη σε βάρος του 22χρονου δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *