Ηλεία: Νεκρή 58χρονη στη Δαφνιώτισσα Πηνείας! Τη «μάγκωσε» η γκαραζόπορτα!

Πρωτοφανές δυστύχημα, που στέρησε τη ζωή σε μια 58χρονη από τη Δαφνιώτισσα του δήμου Ήλιδας, σημειώθηκε…

το μεσημέρι της Τρίτης την ώρα που η γυναίκα είχε βγει να σκουπίσει την αυλή του σπιτιού της και βρέθηκε μαγκωμένη μέσα στη συρόμενη πόρτα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:10 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η 58χρονη Μαρία Σ. Δέρβου βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της και σκούπιζε. Η γυναίκα είχε ανοίξει τη συρόμενη πόρτα της αυλής για να καθαρίσει και λίγη ώρα αργότερα τη βρήκε ο σύζυγός της μαγκωμένη μέσα στην πόρτα.


Τη βρήκε ο άντρας της

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, η γυναίκα ήταν σφηνωμένη με το κεφάλι και το στήθος μέσα στη συρόμενη πόρτα και όταν ο σύζυγός της αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, πάτησε τον μηχανισμό για να ανοίξει η πόρτα, απεγκλώβισε τη γυναίκα του και χωρίς χρονοτριβή την έβαλε μέσα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πολύ αργά, αφού δεν είχε καθόλου σφυγμό και είχε φύγει ήδη από τη ζωή, ενώ η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι η βαριά πόρτα συνέθλιψε τον τράχηλο με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάθει ασφυξία και να βρει το θάνατο.

Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας και στο χωριό μετέβησαν αστυνομικοί, καθώς και η σήμανση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου και εξέτασαν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *