Όλο το παρασκήνιο: Γιατί οι 58 γκριζομάλληδες αποφάσισαν να (ξανα)σώσουν την Ελλάδα

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις των γερασμένων «σοσιαλιστών», να συναθροιστούν και να καλέσουν τον Σημίτη και τα άλλα τα καλά τα παιδιά των Ιμίων, των Χρηματιστηρίων, των υποβρυχίων…

και των Siemens, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η κοινή επανεμφάνιση των 60άρηδων και βάλε, Sylvester Stallone και Robert De Niro στους κινηματογράφους με μία νέα ταινία που συνδυάζει μποξ, δράση και αρκετό χιούμορ.

Λέγεται πως οι Έλληνες παλαίμαχοι αγωνιστές του συνδικαλισμού και της πολιτικής ηθοποιίας, κατά κόσμο σύντροφοι, ζήλεψαν από τα καμώματα των συναδέλφων τους του Hollywοod, ηθοποιών και αυτών, που παρά τα χρονάκια τους γυρνούν νέες ταινίες και μάλιστα δράσης…

Έτσι λοιπόν οι Έλληνες παλαίμαχοι σύντροφοι, αναρωτήθηκαν τι τους λείπει και δεν μπορούν και αυτοί να ξανα-ανέβουν στο πολιτικό ρινγκ; Μπρίο; Σπιρτάδα; Φαντασία; Χιούμορ; Όλα τα διαθέτουν! Παρά την ηλικία τους! Το αποδεικνύουν καθημερινά με τις εκδηλώσεις τους, αυτές τις απογευματινές, λίγο μετά το τσάι και πριν το φιδέ.

Από χιούμορ ειδικά …. άφθονο. Βλέπουν πως κανείς δεν κεφαλαιοποιεί πολιτικά την κρίση και σου λέει γιατί να μην αλλάξουμε τον πράσινο φερετζέ και να ονομαστούμε Προοδευτικοί.. ή ακόμη και Δημοκρατικοί. Άλλωστε τις προηγούμενες δεκαετίες το απέδειξαν στην πράξη πως μπορούν όταν ενωθούν με οποιαδήποτε ιδεολογική ανοησία ..να διαλύσουν τη χώρα.

Και τώρα που έδιωξαν τα νιάτα από την Ελλάδα και τα έκαναν μετανάστες στη Γερμανία, οι παλαίμαχοι είναι πάλι ΕΔΩ, μαζί μας.

Στη χώρα των γερόντων με την μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη. Στη χώρα των συνταξιούχων και των μεσηλίκων ανέργων.

Αυτοί οι σκεβρωμένοι σύντροφοι, σκέφτονται πως αφού τα κατάφεραν τόσες δεκαετίες τώρα ως ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην τα καταφέρουν και σήμερα ως 58 συνταξιούχοι, να φτιάξουν μία ακόμη προίκα για την κόρη τους ή καλύτερα για την εγγονή τους τώρα πια.

Πιστεύουν πως η φυλάκιση του Άκη καθάρισε τις συλλογικές ευθύνες τους, όταν σιγοντάριζαν με τις αριστερο-σοσιαλιστικές φανφάρες τους, τη λεηλασία του κράτους και των πολιτών.

Έχουν χιούμορ αν πιστεύουν πως η μετάλλαξή τους θα τους επιτρέψει να ξαναπάρουν τα ηνία της χώρας και ως βαμπίρ να ξαναπιούν το αίμα μας.

Διότι αν αυτοί έχουν λόγω ηλικίας Αλτσχάιμερ και έχουν ξεχάσει.., εμείς που τους ανεχτήκαμε και θυμόμαστε, θα τους περιμένουμε στις κάλπες, για το τελευταίο γύρο τους στο πολιτικό ρίνγκ.

Εκεί θα δουν τι θα πει ταινία δράσης!

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
για το www.news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *