Αυτοκτονία 59χρονης στον Ευαγγελισμό: Ανέβηκε στον 4ο και βούτηξε στο κενό

Ήταν 07:45 το πρωί της Παρασκευής όταν όλοι πάγωσαν βλέποντας μια γυναίκα να πέφτει στο κενό από τον 4ο όροφο του Ευαγγελισμού. “Έπεσε” ήταν η πρώτη αντίδραση του γιου της όταν τον ενημέρωσαν για την αυτοκτονία της μητέρας του.

Αρχικά, κανείς δεν ήξερε τι έγινε και πως συνέβη η τραγωδία, αν η γυναίκα αυτοκτόνησε ή αν επρόκειτο για δυστύχημα. Όμως καθώς η ώρα περνούσε, ξετυλίχθηκε το κουβάρι μιας τραγικής ιστορίας.

Η 59χρονη γυναίκα δεν ήταν ασθενής του νοσοκομείου, ούτε βρέθηκε εκεί για να επισκεφθεί κάποιον. Ήταν αποφασισμένη να βάλει τέλος της ζωή της. Τα όσα περιγράφει στο NewsIt ο γιατρός του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιώρας, είναι συγκλονιστικά.

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο από την κεντρική είσοδο επί της οδού Μαρασλή. Ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται η 1η καρδιολογική κλινική. Μπήκε σε δωμάτιο όπου κοιμόταν μια υπερήλικη ασθενής, βγήκε στη βεράντα και βούτηξε στο κενό.

Σύμφωνα με τον κ. Σιώρα, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η 59χρονη φαίνεται πως είχε υπολογίσει τα πάντα. Οι νοσηλευτές βρήκαν στην τσέπη της ένα χαρτάκι όπου είχε γράψει το όνομά της. Έτσι κατάφεραν να βρουν τον γιο της και να τον ειδοποιήσουν για το δυσάρεστο νέο.

Όταν του τηλεφώνησαν, μάλιστα, η πρώτη του αντίδραση ήταν «έπεσε;».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *