Δημοκρατική Συμμαχία: 5ο Προσυνέδριο Ημερίδα για το Περιβάλλον

Φίλες και φίλοι ,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην πέμπτη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, στο ξενοδοχείο «Terra Maris» (στη Χερσόνησο), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης είναι:

1. Ο τουρισμός, η ενέργεια και η….
ανταγωνιστικότητα
2. Οι προγραμματικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της Κρήτης

Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ερωτήσεις επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν από την Πέμπτη 5 Μαΐου στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Κάθε ένας από εμάς, τους σύμμαχους αλλά και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορεί και πρέπει να συμμετάσχει.

Σας καλούμε να ενημερώσετε επίσης φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται σχετικά ότι υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου τόσο αυτοπρόσωπα (παρατηρητές), όσο και μέσω διαδικτύου (web streaming) μέσα από την ιστοσελίδα του κινήματος www.dimsim.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προσυνέδριο επικοινωνήστε είτε με τις ομάδες πρωτοβουλίας της περιοχής σας, είτε με τα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο τηλέφωνο 210 90 00 000 ενώ για οργανωτικά θέματα μπορείτε να αποστείλετε email στο organotiko@dimsim.gr και για θέματα διαδικτύου στη διεύθυνση webteam@dimsim.gr . Σχετικό event στο facebook μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00 διοργανώνει στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης (ξενοδοχείο «MIRAMARE») περιοχή Γαργαδόρος ημερίδα με θέμα το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής με κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρο του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη.

Σας ευχαριστούμε

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *