Όσοι έχετε ακόμα σώας τας φρένας μετά από 5 χρόνια Αντωνάκη με Χρύσανθο κτλ, ντραπείτε !

Ανακοίνωση του ΕΛΚ που την προκάλεσε ο Αντωνάκης ! ! ! 

Κύριοι της ΝΔ,
Διαβάστε την κατωτέρω ανακοίνωση του  ΕΛΚ που την προκάλεσε ο Αντωνάκης.
Και  όσοι έχετε ακόμα σώας τας φρένας   μετά από 5 χρόνια Αντωνάκη με  Χρύσανθο κτλ, ντραπείτε. Το ότι δείχνει να  τα πιστεύει αυτά ο Αντωνάκης, δείχνει την
επικινδυνότητα για τον τόπο και για τη ΝΔ.

Ευριπίδης Μπίλλης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΚ

Ανακοινωθέντα ντροπής, κτηνωδίας και θηριωδίας: Η παρακμή της Ευρώπης στο ανώτατο στάδιό της. Τζογαδόροι και χρήσιμοι ηλίθιοι στο τιμόνι πολλών κρατών

Διαβάσαμε την ποιο κάτω ανακοίνωση του “ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος”. Απλά διερωτήθηκα εάν την υπέγραψαν και έλληνες και κατά πόσο εάν υπήρχαν εκεί έλληνες δεν έφυγαν οργισμένοι και αποδοκιμάζοντας αυτές τις θηριώδεις θέσεις. Κατά πόσο επίσης υπήρχαν στην αίθουσα και μη έλληνες που είναι πολιτισμένοι και δεν έφυγαν.

Με νόημα παραπέμπω στην εισαγωγή τού “Πατριδεγωφάγου” (Αρμός 2012), βιβλίου ενός εξαίσιου στοχαστή του Θόδωρου Ζιάκα το οποίο και συστήνω σε όλους μαζί και του ιδίου το “Έθνος και παράδοση” (Εκδόσεις Εναλλακτικές 1994).

Γράφει ο Ζιάκας: Αναφερόμενος στο Θρυλικό και ίσως μοναδικό στην βιβλιογραφία για να καταλάβει τον μεταμοντερνισμό βιβλίο του Παναγιώτη Κονδύλη «Η παρακμή του αστικού πολιτισμού» (Εκδόσεις Θεμέλιο): «(ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ) ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ». [έμφαση δική μου]

Η ανάκαμψη της Ευρώπης και της Ελλάδας συναρτάται με έννοιες όπως δημοκρατία και ελευθερία.

Η ελληνική και άλλες κοινωνίες γίναμε βορά τζογαδόρων και εγχώριων μεταπρατών τους γιατί ξεχάστηκαν κάποια πράγματα περί ελευθερίας και δημοκρατίας που συγκροτούν και διαιωνίζουν την υπόσταση των ατόμων και των κοινωνιών.

Ειδήσεις για την σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ

Οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δήλωσαν ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τον λαό της Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτή τη διαδικασία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ.

«Καλούμε την νέα ελληνική κυβέρνηση να μην θέσει εν αμφιβόλω την οικονομική πρόοδο που σημειώθηκε υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες που έγιναν από τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο μέσα από μονομερείς δράσεις, επισημαίνει το ΕΛΚ, το οποίο τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΛΚ.

«Η Eλλάδα επιστρέφει σε ανάπτυξη και η ανεργία μειώνεται. Στην Ελλάδα, όπως στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο οι κυβερνήσεις υπό το ΕΛΚ έλαβαν τις σωστές οικονομικές αποφάσεις για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών. Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα και απαιτήθηκε περισσότερος χρόνος αλλά ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε τη χώρα στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάκτησης της εμπιστοσύνης. Τώρα εναπόκειται στον κ. Τσίπρα να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους της Ελλάδας για την επίτευξη συμφωνίας σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα έπληττε τον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΛΚ.

Π. Ήφαιστος 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *