Που πήγαν οι αυτάρες του μικρού Γιαννάκη Ραγκούση;; Η πορεία τους 6, 26 και 46 ετών.…

— Στα 6 του ο Γιαννάκης, ήταν ένα συμπαθητικό σιωνιστάκι, με κάτι αυτιά νάααα, σαν του τζάμπο του ελεφαντάκι, έτοιμο να ελικοπτερωθεί και να πετάξει στα ύψη και να γίνει πελιτέλι (=περιστέρι)…

— Όμως φαίνεται ότι κάτι τις φασίστες τον πείραζαν. Τα πειράγματα θα πολλαπλασιάστηκαν, όταν πανάθεμά τον, πήγε που λέτε;;; Πήγε και υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία ο αθεόφοβος!!!! Σαν ελικόπτερο???… Που να ξέρω….


— Μεγαλώνοντας φαίνεται πως οι εις βάρος του Γιαννάκη φυλετικές διακρίσεις πολλαπλασιάστηκαν και πιθανολογώ, ότι ο προσωπικός του ραβίνος θα τον συμβούλεψε να ισιώσει και να κλαδέψει τις αυτάρες του, διότι ως επιλεγμένος να πολιτευθεί, με τέτοιες λαγάνες δεν θα είχε καμία τύχη…. 

Ο Γιαννάκης πάντα τον άκουγε τον ραβίνο του και αυτό του βγήκε σε καλό, αν δούμε την ευκολία με την οποία ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ υπουργός ή και Γραμματέας του ψευδοΠΑΣΟΚ.

— Η ακριβής ημερομηνία επισκευής έκαστης λαγάνας, δεν έχει γνωστοποιηθεί επισήμως, αλλά δεν αποκλείεται, για λόγους διαφάνειας να το ανακοινώσει ο ίδιος. Αν κανένας φουστάνος ξέρει κάτι, ας διευκολύνει τη περίπλοκη κατάσταση με τις λαγάνες του Γιαννάκη Ραγκούση.

— Είδε τις λαγάνες και ο Γ.Δ. και μου τον καρφώνει:
— «Κανε ένα κόπο και πες μου τι είναι το σήμα που έχει αριστερά ….στο μέρος της καρδιάς ο μικρός Γιαννάκης στο σακάκι του.


— Και μια κακία ….εγώ ξέρω ότι όσο μεγαλώνουν τα παιδιά ….μεγαλώνουν όλα τα μέρη του σώματος ….μια σύγκριση του Γιαννάκη με τον σημερινό Γιάννη ….βλέπω ότι τα αυτάκια του ….μίκραιναν!,

και συμπληρώνει αμείλικτος:
Αμέ τι νομίζατε ….ο Γιωργάκης δεν «ψώνιζε» ότι κι” ότι ….»ψώνιζε» πάντα από τζάκι!!!»
— Τι υπονοεί ο Γ.Δ.;


Ότι το σόι του Ραγκούση (Ragoussi) έχει μακριά ουρά, αφού ένας Αντώνιος Ραγκούσης είχε διοριστεί δήμαρχος Αθηνών.

Εγώ θα συμπληρώσω, ότι και εκείνος ο Ραγκούσης, ανεξαρτήτως της πορείας των αυτιών του, είχε μαζί με άλλα φασισταριά της εποχής του, πολλές μαύρες μπίζνες με ανθρακορυχεία και χημικά… κατά παραχώρηση… 
Ξέρεις τίποτα Γιαννάκη, ή μήπως, όταν κλάδευες τ΄ αυτιά σου εκωφάθηκες κι΄ απώλεσες και τη λαλιά σου; Μιλάμε, για μερικά χρόνια πριν τη κατοχή, καθόλη τη διάρκειά της και μετά την απελευθέρωση!!! Περίεργα πράματα ακούνε τα δικά μου αυτιά τα ακούρευτα Γιαννάκη Ραγκούση.

tsoutsouneros.arvanitis.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *