Ο καιρός σήμερα άστατος με νεφώσεις και τοπικές βροχές

Αστατο καιρό με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά…

 ηπειρωτικά περιμένουμε την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα στα δυτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς, 13 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

meteo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *