Θετικά είδε τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα το 60% των ψηφοφόρων της ΝΔ!

Ένα εντυπωσιακό εύρημα καταγράφει η δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για το Mega, και τα ευρήματά της παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού…

Πιο συγκεκριμένα, σε μια μέτρηση που είναι ηχηρά θετική για την κυβέρνηση Τσίπρα, με εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά αποδοχής, ακόμη και το 60% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ότι είδε θετικά τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Συνολικά, το 79,2% των πολιτών αποτιμά θετικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ενώ το 73,6% της κοινωνίας θεωρεί ότι η στρατηγική την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Ακόμη, το 78,4% των πολιτών διατυπώνει θετικές κρίσεις για την πολιτική και τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης τις δύο πρώτες εβδομάδες στην εξουσία.

9 στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να συμβάλουν στη διαπραγματευτική προσπάθεια κυβέρνησης, και αντίστοιχο ποσοστό τάσσεται υπέρ της διεκδίκησης του κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *