Στη Γ’ Εθνική με 600 χιλιάδες ευρώ ο ΟΦΗ

Ευχάριστα νέα αναφορικά με τον μέλλον του ΟΦΗ επιφύλασσε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, από την οποία απουσίαζε ο Νίκος Μαχλάς, που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ. Συγκεκριμένα, ομάδα επιχειρηματιών εξέφρασε το ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία της Κρητικής ομάδας προκειμένου να την επαναφέρει εκεί που βρισκόταν.

Οι επιχειρηματίες που θέλουν να οδηγήσουν τον ΟΦΗ στην αναγέννηση είναι η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ο Αντύπας Σηφάκης.

Ο τελευταίος μάλιστα προανήγγειλε τη συμμετοχή της ομάδας του Ηρακλείου στη Γ’ Εθνική και αποκάλυψε πως πρόθεση της ομάδας είναι να κάνει την αρχή με 600 χιλιάδες ευρώ. Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε, ο Αντύπας Σηφάκης:

«Με την ευκαιρία της Γ. Σ. μια ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στα επόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί σε πρώτη φάση έχουν δείξει το ενδιαφέρον. Η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, εγώ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Για να δώσουμε ένα διαφορετικό πνεύμα. Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων όσων αγαπούν την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουμε τη συμπαράσταση σας. Αν παραμείνει στη Β’ Εθνική θα μεταφέρει όλα τα χρέη της. Δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης που θα τεθεί σαν θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Το πλάνο μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να ανέβει στη Β’ Εθνική και μετά στη Σούπερ Λιγκ. Η ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε αποφασισμένοι να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ. Ξεκινάμε με 600.000 ευρώ.
Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο για την ομάδα μας για να είναι αυτάρκης μέσα από τις δυνατότητες που τις δίνει η νομοθεσία. Ήλθα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι δυνατοί και θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ’ ονόματος όλων. Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά. Η ομάδα που σας ανέφερα θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή που θα αναδείξει και τον πρόεδρο. Η Ερασιτεχνική έχει πρόεδρο. Δεν είναι κανένας από μας μανιακός με καμία καρέκλα. Ξεκινάμε με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τη Γ’ Εθνική
Ήρθα να σας πω ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας. Αυτονόητο ότι θα επιδιώκουμε κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε κατηγορία. Οι επτά αυτοί άνθρωποι γνωστοί στο κοινό του Ηρακλείου είμαστε ομόθυμοι, έχουμε συμφωνήσει σε όλα για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ και χρειαζόμαστε τον κόσμο».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *