Ηλεία: Την έστειλε στην Εντατική! – 62χρονη θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 43χρονο Γορτύνιο

Σε κωματώδη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τριπόλεως νοσηλεύεται η 62χρονη γυναίκα από τον Αστρά της Ηλείας, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 43χρονο Γορτύνιο, χθες τα ξημερώματα. Την άτυχη γυναίκα βρήκαν αιμόφυρτη στο έδαφος συγγενείς της, λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο του πανηγυριού στα Τριπόταμα, όπου διασκέδαζαν όλοι μαζί…

Η 62χρονη γυναικά, διασκέδαζε στο πανηγύρι στα Τριπόταμα μαζί με τρία ακόμα συγγενικάτης πρόσωπα. Λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα, η παρέα αποφάσισε να αποχωρήσει και η 62χρονη ανέλαβε να φέρει το αυτοκίνητο πιο κοντά στον χώρο, το οποίο ήταν σταθμευμένο πιο μακριά, ώστε να μην περπατήσουν πολύ, μιας και το ένα μέλος της παρέας αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Αιμόφυρτη, ημίγυμνη, σε κωματώδη κατάσταση»

Η αδικαιολόγητη αργοπορία της, έκανε την παρέα της να ανησυχήσει και λίγα λεπτά αργότερα, όταν την αναζήτησαν, την βρήκαν αιμόφυρτη στο δρόμο και ημίγυμνη από τη μέση σε κάτω, σε κωματώδη κατάσταση, κοντά στο αυτοκίνητό της. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στοΝοσοκομείο της Τρίπολης, ενώ στο σημείο έφτασαν από την πρώτη στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις τόσο από την Ηλεία όσο και από την Αρκαδία. Ωστόσο, εξαιτίας του γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη εντός των ορίων της Ηλείας, (όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα) επιλήφθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές του νομού μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου Κώστας Δίπλας και συνεργάτες τους από το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, από τον Α.Σ Λαμπείας καθώς και από το Α.Τ Κλειτορίας, σε εκτεταμένη έρευνα που έκαναν στο σημείο βρήκαναντικείμενα που τους οδήγησαν στον δράστη, ο οποίος, βρισκόταν ακόμα στον χώρο του πανηγυριού. Ο ίδιος, δεν αντιστάθηκε στις Αρχές και μάλιστα αμέσως ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη, οδηγούμενος στο κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Τι τον πρόδωσε…

Ο 43χρονος αγρότης από το Περδικονέρι της Αρκαδίας, είναι πρόσωπο που, όπως διαπίστωσαν στην πορεία οι Αρχές, έχει πλούσιο…ποινικό βιογραφικό και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα δηλώνει παρουσία στο Α.Τ της περιοχής μου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η άτυχη γυναίκα φέρεται να έκανε παρατήρηση στον 43χρονο για προσβολή της δημόσιας αιδούς και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την κακοποίησή της. Η μανία του 43χρονου – που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης – ήταν τέτοια που η 62χρονη, αν και προσπάθησε να αντισταθεί, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. 

Στο σημείο, βρέθηκαν σκισμένο το εσώρουχο της γυναίκας αλλά και κομμάτι από τα ρούχα του φερόμενου ως δράση, το οποίο φαίνεται πως οδήγησε τους αστυνομικούς στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σύλληψη του.

Σήμερα το πρωί, ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Νάνσυ Σπυροπούλου
(n_spyropoulou@yahoo.gr)

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *