Τελευταία Νέα

Υποκλοπή απορρήτων στοιχείων 6 εκ.Ελλήνων.Γνώριζαν την “τρύπα” αλλά δεν είχαν κονδύλια…ΒΙΝΤΕΟ

Η χώρα συνεχίζεται να διοικείται σε όλα τα κρίσιμα επίπεδα από τους ανθρώπους που την έφεραν στην σημερινή κατάσταση, αλλά και οι οποίοι διαχειρίζονται τη χρεοκοπία με τις ίδιες μεθόδους που εφαρμόζουν τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια…

Μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Γ.Γ Πληροφοριακών Συστημάτων που είχε επικεφαλής δύο τέτοιους χαρακτηριστικούς τύπους «μανατζαρέων» είναι οι πραγματικοί ένοχοι της διαβόητης υποκλοπής απόρρητων στοιχείων 6 εκατομμυρίων Ελλήνων φορολογούμενων από τα αρχεία της γ.γ Πληροφοριακών.

Υπηρεσιακά και ιεραρχικά, τουλάχιστον, προϊστάμενοι της γ.γ Πληροφοριακών Συστημάτων είναι αφενός ο γ.γ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρης και αφετέρου ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Και τούτο γιατί σύμφωνα με ομολογία του επικεφαλή της γ.γ Πληροφοριακών Συστημάτων Χαράλαμπου Τσαβδαρή, οι <τρύπες> στο σύστημα ασφάλειας παρότι ήταν γνωστές στην πολιτική ηγεσία αλλά δεν διορθώνονται λόγω έλλειψης σχετικής πίστωσης!

Προφανώς οι δύο αυτοί παράγοντες ήταν ενήμεροι από τον Χαράλαμπο Τσαβδαρή για τις <τρύπες> του συστήματος και το κόστος επιδιόρθωσης τους.

Αλλά είτε γιατί δεν ήθελαν να διαθέσουν χρόνο και χρήμα είτε γιατί αδιαφόρησαν συνέβαλαν στη γιγάντια υποκλοπή απόρρητων προσωπικών δεδομένων 6 εκατ. ανθρώπων.

Επειδή από τα < ίχνη> της υποκλοπής που εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε αποδεικτικό υλικό ότι τα κλαπέντα απόρρητα στοιχεία 6 εκατομμυρίων Ελλήνων φορολογούμενων κατέληξαν σε τρείς ιδιωτικές εταιρείες

Καλείται ο Υπουργός Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης και Προστασία του Πολίτη να απαντήσουν

Ποιες είναι αυτές οι τρείς εταιρείες?
Σε ποιους ανήκουν?
Για λογαριασμό τίνος έγινε η υποκλοπή από τη γ.γ Πληροφοριακών Συστημάτων?
Γιατί δεν μάθαμε τουλάχιστον ακόμη?
Γιατί τα στοιχεία αυτά, μέσω γνωστών δικηγορικών γραφείων της Αθήνας και ιδιωτικών εταιρειών οι οποίες πρωτοστατούν στις κατασχέσεις χιλιάδων ακινήτων από < κόκκινα> δάνεια είχαν σημαντικό ρόλο στην ίδια υπόθεση?
Υπήρξαν σοβαρές υπόνοιες ότι πίσω από τη γιγάντια υποκλοπή βρίσκονταν επιθυμίες και συμφέροντα επενδυτών κορακιών που συνεργάζονταν εδώ και μήνες μαζί τους?
Γιατί η υποκλοπή των απόρρητων στοιχείων από τη γ.γ Πληροφοριακών Συστημάτων είχε γίνει πριν από 8 μήνες ;
Γιατί κρατήθηκε μυστική και έγιναν προσπάθειες να < κουκουλωθεί > και μαζί οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της;
Γιατί οι υπεύθυνοι παρέμειναν στη θέση τους και οι πραγματικοί ένοχοι στην ασφαλή σκιά τους ?
Σε τι ενέργειες έχει προβεί η Ελληνική Δικαιοσύνη επί του θέματος;
– Να κατατεθούν οι εντολές και τα πορίσματα ΕΔΕ καθώς και οι μηνυτήριες αναφορές που έγιναν από τους αρμόδιους στην Δικαιοσύνη.
Βίντεο

xristianodimokratesellados1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *