7 Εκατομμύρια Δολάρια «Έσκασε» η Ashley Olsen για το Νέο Παλάτι της στο Μανχάταν! (photos)

1Αν κρίνουμε από αυτό το απίστευτο σπίτι, η διάσημη ηθοποιός περνά και μόνη της καλά και τα καταφέρνει –προφανέστατα- μια χαρά.

Mπορεί να γνωρίσαμε την Ashley Olsen παρέα με την αδερφή της, Mary-Kate, μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Full House» σαν μικρά μωράκια. Οι δύο αδερφές, όμως, είναι οι πιο διάσημες και χαριτωμένες δίδυμες του Hollywood μιας και μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση, πρωταγωνίστησαν σε αμέτρητες ταινίες και σειρές ενώ πλέον διαθέτουν τη δική τους σειρά ρούχων

To κτίριο που στεγάζεται το νέο διαμέρισμα της Ashley Olsen είναι διατηρητέο.To κτίριο που στεγάζεται το νέο διαμέρισμα της Ashley Olsen είναι διατηρητέο.

Στα 30 της πλέον, η Ashley Olsen είναι καταξιωμένη ως σχεδιάστρια ρούχων και fashionista, ενώ καταφέρνει συχνά-πυκνά να απασχολεί τα media εξαιτίας της άστατης ερωτικής ζωής της. Η τελευταία μάλιστα, έγινε πρωτοσέλιδα στα tabloid πέρυσι όταν οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Johnny Depp μετά το αιφνίδιο διαζύγιό του με την πρώτη του γυναίκα, Vanessa Paradis.

Η εντυπωσιακή είσοδος του κτιρίου.Η εντυπωσιακή είσοδος του κτιρίου.

Και μπορεί αυτή η σχέση να μην επιβεβαιώθηκε ποτέ, όμως αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα για την πανέμορφη και κομψή Ashley είναι ότι πρόσφατα αγόρασε ένα συγκλονιστικό σπίτι στο Greenwich Village στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Μανχάταν. Το διαμέρισμα, το οποίο στα μάτια μας μοιάζει με παλάτι, στεγάζεται σε ένα πανέμορφο 8-όροφο διατηρητέο κτίριο, κατασκευής του 1898, και έχει έκταση 915 τ.μ.

Εμείς ζηλέψαμε το πανέμορφο και σούπερ φωτεινό καθιστικό.Εμείς ζηλέψαμε το πανέμορφο και σούπερ φωτεινό καθιστικό.

Το σπίτι διαθέτει δύο μόνο υπνοδωμάτια.Το σπίτι διαθέτει δύο μόνο υπνοδωμάτια.

Τι περιλαμβάνει; Δύο τεράστια υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, μια υπέροχη κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους και ιδιωτικό ασανσέρ. Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, η Ashley θα απολαμβάνει και πλήθος πολυτελών ανέσεων οι οποίες πάνε πακέτο με τη διαμονή στο εν λόγω κτίριο, όπως υπηρεσία θυρωρού και prive γυμναστήριο – κάπως έτσι δικαιολογείται και η ασύλληπτη τιμή των 7 εκατομμυρίων δολαρίων για την οποία το απέκτησε!

Η υπέροχη κουζίνα του σπιτιού είναι μοντέρνα και κομψή.Η υπέροχη κουζίνα του σπιτιού είναι μοντέρνα και κομψή.

Το δεύτερο καθιστικό του διαμερίσματος είναι λίγο πιο μικρό... από το κεντρικό.Το δεύτερο καθιστικό του διαμερίσματος είναι λίγο πιο μικρό… από το κεντρικό.

Για την ιστορία, προτού μετατραπεί σε… σπίτι, ο χώρος φιλοξενούσε μια γκαλερί έργων τέχνης – κάποια έργα μάλιστα παραμένουν ακόμα στο νέο σπίτι της διάσημης fashionista. Όλα αυτά φυσικά προτού το αποκτήσει ο διάσημος μεσίτης Edward Minskoff με στόχο να το μετατρέψει σε μια όαση πολυτέλειας, κομψότητας και στιλ.

Το υπνοδωμάτιο της Ashley έχει φανταστική θέα.Το υπνοδωμάτιο της Ashley έχει φανταστική θέα.

Το πανέμορφο μπάνιο του μάστερ υπνοδωματίου δίνει μαθήματα κομψότητας!Το πανέμορφο μπάνιο του μάστερ υπνοδωματίου δίνει μαθήματα κομψότητας!

Το καλύτερο φυσικά σας το αφήσαμε για το τέλος: το διαμέρισμα της Ashley Olsen είναι φωτεινό και σούπερ ψηλοτάβανο ενώ περιτριγυρίζεται από τζαμαρία με αποτέλεσμα να διαθέτει υπέροχη 360ο θέα στην γύρω περιοχή. Καθόλου άσχημα, λοιπόν, για την Ashley.

Προτού μεταμορφωθεί σε... σπίτι, ο χώρος φιλοξενούσε μια γκαλερί έργων τέχνης.Προτού μεταμορφωθεί σε… σπίτι, ο χώρος φιλοξενούσε μια γκαλερί έργων τέχνης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *