7 ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΤΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΜΕ!

Η βότκα είναι το νούμερο 1 ποτό σε πωλήσεις. Διατίθεται σε διάφορες τιμές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς συνδυασμούς αλλά
και μόνη. Επιπλέον είναι χρήσιμη χωρίς να απαιτείτε η κατανάλωσή της.

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε 7 νέους τρόπους για να τη χρησιμοποιήσετε όπως πως :

Να καθαρίσετε τα γυαλιά οράσεως ή ηλίου. Απλά ρίξτε λίγη βότκα σε ένα κομμάτι ύφασμα και τρίψτε απαλά τους φακούς.
Να καθαρίσετε τα ξυραφάκια σας και να τα προστατεύσετε από την οξείδωση. Τοποθετήστε σε ένα ποτήρι λίγη βότκα και βάλτε το ξυραφάκι μέσα ώστε να απολυμανθούν οι λεπίδες.
Να διατηρήσετε τα κομμένα λουλούδια περισσότερο. Αναμείξτε το νερό με λίγες σταγόνες βότκα και εφόσον κάνετε αλλαγές στο μείγμα κάθε λίγες μέρες, τα λουλούδια σας θα παραμείνουν ζωντανά.
Να καθαρίσετε το πρόσωπο σας. Βάλτε λίγη βότκα σε ένα κομμάτι από βαμβάκι και καθαρίστε το. Θα μειωθούν οι πόροι της επιδερμίδας σας και θα καθαρίσει η ακμή και τα διάφορα σπυράκια.
Να κάνετε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά. Βάλτε λίγες σταγόνες βότκας μέσα στο σαμπουάν σας και λουστείτε κανονικά. Όταν τα μαλλιά σας στεγνώσουν, θα δείτε πως είναι λαμπερά και πιο υγιή.
Να σταματήστε τη μυρωδιά των ποδιών σας. Σε ένα ύφασμα ρίξτε λίγη βότκα και καθαρίστε τα είτε βρέχοντάς τα είτε απλά τρίβοντάς τα.
Να φτιάξετε μια ελαστική σακούλα πάγου. Ρίξτε ίσες ποσότητες νερού και βότκας, αφήστε το για λίγο στην κατάψυξη και είναι έτοιμο για χρήση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα κάποια από αυτά τα κόλπα θα σας φανούν χρήσιμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *