7 IOYNIΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΠ

Όλα δείχνουν ότι ο εξαετής Τροϊκανός πόλεμος οδεύει στη λήξη του. Η υπογραφή από την κυβέρνηση του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και των Ανεξάρτητων Ελλήνων της επόμενης συμφωνίας με τους θεσμούς, του νέου Μνημονίου για τους παραδοσιακούς…
θα αποτελέσει και τη συνθηκολόγηση de facto και του παρακράτους της χώρας.

Ένα Κράτος, ένας λαός, που έξι χρόνια εναλλάσσοντας μάταια Πρωθυπουργούς, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς πίστεψε στο ακατόρθωτο. Να διαλύσει την Ευρώπη και την Ελλάδα φυσικά. Να συνεχίσει να δανείζεται αφειδώς για να συντηρεί δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους και ιδιωτικούς υπάλληλους του Δημοσίου που καταλήστευαν με όλους τους τρόπους τα δανεικά χρήματα που εισέρρεαν συνεχώς και σκοπίμως.

Λαμπρό παράδειγμα ένα άλλο λαμόγιο, ένα αξιωματικός Αντισυνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού, που τα άρπαζε υπερασπιζόμενος τις αξίες του έθνους, εκτελώντας διαταγές όπως ορκίστηκε, υπηρετώντας την ιεραρχία του και την ανωμαλία, πάντα ανώνυμα προστατευόμενος. Ένας Πυρπολητής της δημοκρατίας και του ελληνισμού, ένας Κανάρης της μίζας.

Ο κ.Τσίπρας θα υπογράψει και αυτός όπως και οι προκάτοχοι του μία συμφωνία που και αυτός δεν θα τηρήσει. Δεν μπορεί να την τηρήσει, παρόλο που εκλέχτηκε με αυτή την εντολή από τον ελληνικό λαό, της παραμονής της χώρας στο ευρώ και της καταβολής φυσικά μισθών και συντάξεων, γιατί το πολιτικό οικοδόμημα που ηγείται είναι απλά σεισμοπαθές και θα καταρρεύσει με τον επικείμενο σεισμό στη Βουλή των Ελλήνων. Δεν δημιουργήθηκε για αυτό όσο και αν θέλει να παραμείνει στην εξουσία τώρα. Δεν μπορεί να την τηρήσει γιατί απλά δεν την πιστεύει.

Η Ευρώπη, ο κόσμος διψά για ιδέες, για δημιουργία, για ανταγωνιστικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διψά για να καταλάβει και αυτός το Κράτος ως λάφυρο. Συγγενείς, φίλοι και ερωμένες να καταλάβουν τα κρατικά αξιώματα, να καταργήσουν τη διαύγεια και να συνεχίσουν τις δημόσιες προμήθειες διαφεντεύοντας το ευρώ και την Ευρώπη και υποδυόμενοι τους δημοκράτες καταλύοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας. Υποκαθιστώντας επίσημα το Κράτος από το Κόμμα με τους συντρόφους γνήσιους απόγονους της γενιάς της κλαδικής.

Η φύση θα φέρει τις εκλογές νομοτελειακά και την Κυβέρνηση του τόπου που θα καταστήσει την Ελλάδα ορόσημο για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, σκοτώνοντας τον Μινώταυρο της Αθήνας αντίστροφα. Θα φέρει την πολιτική και στρατιωτική ενοποίηση της Ε.Ε. για την οικονομική της προάσπιση και ευημερία των λαών.

Την Κυβέρνηση Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού που θα αποτελείται από εραστές της αθηναϊκής δημοκρατίας και όχι της σκοτεινής ανωμαλίας. Μία ΚΕΠ με τον Αλέξανδρό της.

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

thedayafter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *