Μὲ ΜΟΝΟΝ 70 ἐκατομμύρια οἱ Ἰνδοὶ ἔφθασαν στὸν Ἄρη κι ἐμεῖς ξεπεράσαμε τὰ 13 Δὶς ΜΟΝΟΝ γιὰ τὰ ὀλυμπιακὰ ἔργα!!!

Κι ἐμεῖς ἀκόμη ἀναζητοῦμε τὰ 600 δισεκατομμύρια τῶν …«προμηθειῶν», τῶν μιζῶν, τῶν …«δανείων»!!!
Συζητᾶμε γιὰ τὸ μεγαλύτερον ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ τοῦ αἰῶνος!!
Οἱ Ἰνδοὶ τοῦ 1,2 δισεκατομμυρίου κατοίκων πλήρωσαν ΜΟΝΟΝ 70 ἐκατομμύρια γιὰ νὰ φθάσουν στὸν Ἄρη, κάτι ποὺ ἀπαιτεῖ ὑψηλὲς ἐπενδύσεις σὲ διαστημικὴ τεχνολογία καὶ τεχνογνωσία.
Κι ἐμεῖς ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ τὰ 13 δισεκατομμύρια, ΜΟΝΟΝ γιὰ τὰ «δωράκια» ποὺ προέκυψαν ἀπὸ τὰ …«ὀλυμπιακά» games!!!

Η Ινδία στο διάστημα με δορυφόρο που κόστισε λιγότερο από το Gravity
Δείτε πώς το πανηγύρισαν

Τέθηκε σε τροχιά στον Άρη ο ινδικός δορυφόρος «Mangalyaan» – Μπορεί να πήγαν στο διάστημα, προκαλώντας ακόμα και απορία σε όλο τον κόσμο, όμως εκείνοι το πανηγύρισαν με την ψυχή τους… και με την παράδοσή τους.
Φορώντας τις παραδοσιακές ινδικές φορεσιές, με τα πολύχρωμα υφάσματα και τα στολίδια και τα πρόσωπά τους να λάμπουν από χαρά, πανηγύρισαν οι Ινδές την εκτόξευση του ινδικού δορυφόρου στον Άρη. Γελαστές και με την ευτυχία να λάμπει στα μάτια τους, οι επιστήμονες που συνέβαλαν στην επιτυχή κατάληξη ενός πολύ δύσκολου εγχειρήματος φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες, ενώ οι άντρες συνάδελφοί τους τις κοιτούν σαστιμένοι. Για να κατανοήσει κανείς το μέγεθος του εγχειρήματος, αρκεί να αναφερθεί ότι στην ιστορία της διαστημικής εξερεύνησης, περίπου τα δύο τρίτα των αποστολών στον Άρη έχουν αποτύχει, καθώς ακόμα και χώρες με μεγάλη παράδοση στο διάστημα, όπως η Ρωσία, απέτυχαν. Οι Ινδοί, με το σαρίκι τους και με όλα τους τα προβλήματα, το κατόρθωσαν και το χαίρονται δεόντως!

H πρώτη αποστολή της Ινδίας στον Άρη χρειάστηκε μόλις δύο χρόνια προετοιμασίας και στοίχισε συνολικά μόλις 74 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν δέκα φορές λιγότερο από τον δορυφόρο Maven της NASA.
Την ίδια ώρα, η κινηματογραφική παραγωγή του Hollywood, «Gravity» με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ και θέμα τις περιπέτειες των αστροναυτών στο διάστημα κόστισε 100 εκατ. δολάρια!
Τα ρεκόρ που έσπασαν οι Ινδοί
Η επιτυχία του δορυφόρου Mangalyaan κατακτά στην ιστορία των διαστημικών αποστολών δύο πρωτιές: Η Ινδία είναι το μόνο κράτος που κατάφερε να θέσει δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τον Άρη με την πρώτη, ενώ παράλληλα ξόδεψε τα λιγότερα χρήματα για να το καταφέρει! Το τελευταίο πρόγραμμα της NASA για τον Άρη στοίχισε στους Αμερικανούς 671 εκατ. δολάρια, ενώ οι Ινδοί ξόδεψαν μόλις 74. Στο γράφημα του Associated Press φαίνεται καθαρά πως Ιάπωνες και Ρώσοι απέτυχαν να θέσουν τους πολύ ακριβότερους δορυφόρους τους σε τροχιά, ενώ ΗΠΑ και ΕΕ, το κατάφεραν μεν, πληρώνοντάς το όμως ακριβά. Για να κρατήσουν χαμηλά τα έξοδα, οι Ινδοί βασίστηκαν σε τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ διατήρησαν το φορτίο μικρό, στα 15 κιλά. Αυτό συνετέλεσε στην εξοικονόμηση κασυσίμων, καθώς ο πύραυλος που χρησιμοποιήθηκε κατά την εκτόξευση ήταν αρκετά μικρός. Την επιτυχία τους αυτή τώρα οι Ινδοί θα προσπαθήσουν να εξαργυρώσουν προμηθεύοντας με δορυφόρους και διαστημόπλοια χαμηλού κόστους τους «πρωτοπόρους» Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους!


πρῶτο θέμα
Ναί, ξέρω…
Ἀπὸ τσίπα, ἀπὸ φιλότιμο, ἀπὸ συνείδησιν, ἀπὸ δικαιοσύνη, ἀπὸ εὐνομία καὶ ἀπὸ …πολίτευμα πάσχουμε!!!
Δῆλα δὴ πάσχουμε ἀπὸ κάθε τὶ ἱκανὸ κι ἀναγκαῖον γιὰ νὰ μποροῦμε νὰ διαβιοῦμε σὲ συνθῆκες ἡρεμίας καὶ τάξεως.
Ἡ τάξις καὶ ἡ ἡρεμία ἀφορᾶ μόνον στοὺς ἐπιστάτες, …ἔεεε, συγγνώμη, «κυβερνῶντες»!
Ἐμεῖς πρέπει νὰ παραμένουμε ἄβουλοι, ἀδύναμοι καὶ καλὰ χειραγωγούμενοι ΔΟΥΛΟΙ!!!
Κι ὅλα αὐτὰ πολὺ εὔκολα.
Ἔστρεψαν τὴν προσοχή μας στὰ περιττά, μᾶς …ὤθησαν στὸ νὰ καταπιανόμαστε μὲ τὸ πῶς θὰ περνᾶμε «ζωὴ καὶ κόττα», μᾶς πῆραν πίσω, μὲ τοὺς ἀναλόγους τόκους, τὶς …παροχές, καὶ τώρα τρέχουμε γιὰ τὰ …ἀναγκαῖα.
Πιό χειραγωγίσιμοι τί;;;
Στὴν Ἰνδία, ἄν καὶ φυσικὰ ἡ δουλεία ἀκόμη ἰσχύει κανονονικότατα, προσέχουν τὶς λεπτομέρειες. Προσφέρουν καὶ κάτι, ἀνταποδοτικῶς.
Καὶ τέλος πάντων, ἄν καὶ πράγματι ἐξυπηρετοῦν κι ἐξυπηρετοῦνται ἀναλόγως, καταφέρνουν μὲ …«ἀστεῖα» ποσὰ νὰ φθάσουν ἔως τὸν Ἄρη.
Ἀντιθέτως ἐμεῖς ἔχουμε ὅλα ἐκεῖνα τὰ βρωμερὰ καὶ ἄθλια καρκινώματα, ποὺ ὄχι μόνον δὲν προϋποθέτουν κάτι καλὸ καὶ εὐοίωνον, ἀλλὰ μᾶς διαβεβαιώνουν πὼς ἔτσι θὰ ἐξακολουθήσουμε νὰ πορευόμεθα γιὰ πολλὰ ἀκόμη χρόνια…
Ἔως ὅτου δῆλα δὴ θὰ ἀντιληφθοῦμε ΟΛΟΙ μας πὼς τὸ πρόβλημα, τὸ πραγματικὸ πρόβλημα, δὲν εἶναι αὐτὸ ποὺ φαίνεται, ἀλλὰ αὐτὸ ποὺ κρύβεται.
Κι αὐτὸ ποὺ κρύβεται, γιὰ νὰ πάψῃ νὰ διαβρώνῃ τὰ πάντα, πρέπει νὰ βγῇ στὸ φῶς.
Ἀλλὰ κάτι τετοιο ἀφορᾶ σὲ …ΟΛΟΥΣ μας καὶ ἀργεῖ!!!

Το διαβάσαμε από το:http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/70-13.html#ixzz3FIkRWKMq

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *