Πάτρα: 79χρονος ασέλγησε σε 13χρονη και 15χρονη

Τους έδινε 10 -15 ευρώ…

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι υπεύθυνοι καφενείου στη Πάτρα «διευκόλυναν» ηλικιωμένους να ασελγούν σε ανήλικες Ρομά, με αντίτιμο 10 με 15 ευρώ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 79χρονου, αλλά και ανήλικων κοριτσιών. Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός, ηλικίας 79 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.


Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί μια γυναίκα 52 ετών και τρείς αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 33,26 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, συνέργεια σε αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου“.

Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τον 79χρονο να ασελγεί σε δύο ανήλικες υπηκόους Ρουμανίας, Ρομά ηλικίας 13 και 15 ετών.

Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος που το διευθύνει.

Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές τις 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *