Τελευταία Νέα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 7ος ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; …ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Ένα άρθρο που θα δυσαρεστήσει…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 “Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος) δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγονπρέπει να μείνη”….

Θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα απόσπασμα από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ευαγγελιστή Ιωάννη που περιγράφει πώς ο κόσμος μας «πλάστηκε» από μια ελαττωματική οντότητα την οποία κάποιοι αποκαλούν Εωσφόρο και κάποιοι άλλοι θεό (υπενθυμίζω τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Πατέρα/Άρρητο Αρχή και τον δημιουργό/θεo/Εωσφόρο).
ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΙΩΑΝΝΗ:
«Και η Σοφία της Επίνοιας, που είναι ένας αιώνας (ένα Υπερ-σύμπαν, μια διάσταση των…Υπερ-Κόσμων της Αλήθειας)συνέλαβε μια σκέψη με την αντανάκλαση του αόρατου Πνεύματος. Θέλησε να γεννήσει κάτι όμοιο με αυτή, δίχως την συγκατάθεση του Πνεύματος. Και γέννησε παρά το ότι το πρόσωπο του αρσενικού της στοιχείου δεν το είχε εγκρίνει και δεν είχε συμφωνήσει.… Και χάρη στην ακατανίκητη δύναμη που υπάρχει μέσα της δεν παρέμεινε αδρανής, αλλά βγήκε από αυτήν ένα πλάσμα που ήταν ατελές και διαφορετικό από αυτήν [1]. …Και αυτό δεν έμοιαζε με την μητέρα του αλλά είχε άλλη μορφή. Και όταν είδε το αποτέλεσμα της επιθυμίας της, αυτό μεταβλήθηκε σε μορφή φιδιού με πρόσωπο λιονταριού (οι δράκοι/θεοί των ανατολικών θρησκειών). Και τα μάτια του έμοιαζαν με φωτιές αστραπής που ακτινοβολούσαν. Εκείνη τότε το πέταξε μακριά της έξω από εκείνο το χώρο, για να μην το δει κανένας από τους αθανάτους, διότι το είχε δημιουργήσει με άγνοια. Και το περιέβαλε με μια φωτεινή νεφέλη, ώστε κανείς να μην μπορεί να το δει εκτός από το Άγιο Πνεύμα… και κάλεσε το όνομά του Ιαλδαβαώθ . Αυτός είναι ο πρώτος άρχων (ο άρχων του κόσμου τούτου) [ΙΩΑΝ ΙΣΤ:11] που έλαβε μεγάλη δύναμη από την μητέρα του, και έφυγε από κοντά της και από τους χώρους όπου γεννήθηκε. Έγινε ισχυρός και δημιούργησε για τον εαυτό του άλλους αιώνες (διαστάσεις) με μια φλόγα λαμπρής φωτιάς, ή οποία εξακολουθεί και τώρα να υπάρχει. Και έγινε ένα με την τρέλα του η οποία ενυπάρχει σε αυτόν και γέννησε για τον εαυτό του εξουσίες. …(Κατονομάζει τις δώδεκα εξουσίες του).
…Και έθεσε επτά βασιλείς ‒που αντιστοιχούν στα στερεώματα των ουρανών― πάνω από τους επτά ουρανούς (στον εικονικόπαράδεισο) και πέντε πάνω από τα βάθη της αβύσσου, (στην κόλαση) για να βασιλεύουν εκεί. (Η διττότητα του κόσμου τούτου, το δένδρο της γνώσης του καλού και του κακού, το γιν και το γιανκ,).
Και μοιράστηκε τη φωτιά μαζί τους, αλλά δεν τους απομάκρυνε από τη δύναμη του φωτός το οποίο είχε λάβει από τη μητέρα του, διότι αυτός είναι σκότος αγνοίας». Επειδή ήταν άρχοντας της φωτιάς…
[1] Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος το διατυπώνει ως εξής:
[κεφ. Α§9: Ο Νους-Θεός, αρσενικός-θηλυκός όντας, ζωή και Φως υπάρχων, γέννησε άλλο δημιουργό-Νου, από φωτιά και πνεύμα. Αυτός ο δεύτερος Νους (ο Νους δημιουργός), δημιούργησε τους διοικητές του αισθητού κόσμου ο οποίος περικλείεται από επτά κύκλους, η διοίκηση των οποίων ονομάζεται Ειμαρμένη.]
Οι άνθρωποι μάθαμε να δεχόμαστε κάποια «σλόγαν» και να τα επαναλαμβάνουμε χωρίς πολύ σκέψη. Λέμε λοιπόν: «όπου υπάρχει φως, δεν υπάρχει σκοτάδι». Ωστόσο δεν λαμβάνουμε υπ’ όψη μας τις διαβαθμίσεις του φωτός! Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης όμως συνεχίζει διευκρινίζοντας αυτό το θέμα, στο Απόκρυφο Ευαγγέλιο:
«Και όταν το φως αναμίχθηκε με το σκότος, έκανε το σκότος να λάμψει. Και όταν το σκότος αναμίχθηκε με το φως σκοτείνιασε το φως και έγινε ούτε φως ούτε σκότος αλλά εξασθένησε».
Έγινε δηλαδή ανταυγή, και λυκό-φως· και το υποβαθμισμένο αυτό φως, εκδηλώθηκε σαν φλόγα. Τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου το επισημαίνουν με σαφήνεια στο πιο πάνω Κεφ. Α§9
Η Μυστική Γνώση του πλανήτη λέει πως κάθε 2.000 χρόνια, η Γη περνάει στον κραδασμό μιας εκ των συνολικά επτά ακτίνων «φωτός», μέχρι να συμπληρωθεί ο κύκλος των 14.000 ετών. Κάθε ακτίνα αντιστοιχεί και σε έναν εκ των επτά Ελωχίμ της υλικής δημιουργίας, ή σε κάθε έναν από τους επτά διοικητές της Ειμαρμένης.
Η Λευκή αδελφότητα ονοματίζει τους επτά διοικητές της Ειμαρμένης ή επτά Ελωχίμ ή τους επτά διοικητές των επτά ουρανών του (τρελού) Ιαλδαβαώθ (τα επτά κεφάλια του θηρίου Εωσφόρου)
1η ΑΚΤΙΝΑ: Γαλάζια φλόγα: Ελοά Ηρακλής (Eloah Herules)
2η ΑΚΤΙΝΑ: Κίτρινη (ηλιακή) φλόγα: Ελοά Τσάντιον (Eloah Chandion)
3η ΑΚΤΙΝΑ: Ροζ φλόγα: Ελοά Όριον (Eloah Orion)
4η ΑΚΤΙΝΑ: Κρυσταλική φλόγα: Ελοά Βίστα (Eloah Vista)
5η ΑΚΤΙΝΑ: Πράσινη φλόγα: Ελοά Χάλκυον (Eloah Halcyon)
6η ΑΚΤΙΝΑ: Χρυσή-ρουμπινί φλόγα: Ελοά Φαρσάουμ (Eloah Pharschaum)
7η ΑΚΤΙΝΑ: Βιολέ φλόγα: Ελοά Αρκτούρος (Eloah Arcturus)
Κάθε ένας από αυτούς τους Ελωχίμ αντιπροσωπεύεται και από έναν αντίστοιχο Τσοχάν.
Και ερχόμαστε στον επίμαχο στίχο: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 «Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος)δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη».
Όταν ο Ιωάννης έγραφε την Αποκάλυψη, η βασιλεία των πέντε πνευματικών βασιλέων Ελωχίμ και των αντίστοιχων Τσοχάν τους, είχε παρέλθει.
Ο έκτος ήταν ενεργός και ήταν ο Ελωχίμ Pharschaum.
Ο έβδομος δεν είχε ακόμη εμφανισθεί, επειδή το πλήρωμα του χρόνου δεν είχε έρθει.
Σήμερα όμως, ο Έβδομος Ελωχίμ Arcturus είναι εδώ και αντιπροσωπεύεται από τον Τσοχάν της εβδόμης ακτίνος, Άγιο Γερμανό ή Saint Germaine (όπως τον αποκαλούν κάποιοι άλλοι).Είναι πλέον εδώ και παραπλανά ψυχές για το ποιος πραγματικά είναι. Οι άνθρωποι που αναζητούν πνευματική φώτιση “πέφτουν απάνω του” επειδή αυτός αυτή την περίοδο βρίσκεται παντού και κυριολεκτικά ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
****
Η επίσημη τελετή της ανάληψης των καθηκόντων του ως Τσοχάν της 7ης ακτίνος έγινε την 1η Μαΐου 1954 όμως η πραγματική ανάληψη του αξιώματος έγινε στα τέλη του 18ου αιώνα. Επισυνάπτω απόσπασμα από το βιβλίο του Α. Παπασταύρου ‘Επιστολαί προς Ανώνυμον’ που δίνει τις σχετικές πληροφορίες:
«Ομιλία του Αγίου Γερμανού (SAINT GERMAINE) δοθείσα εις όμιλον μαθητών της “Bridge to Freedom” κατά την 21 Απριλίου 1954.
“…Κατά το τέλος της επιγείου εκείνης ζωής επήγα εις τηνΤρανσυλβανίαν και εκείθεν, την 1η Μαΐου 1684, διήλθον εις την διακονικήν κλίμακα των αναληφθέντων διδασκάλων. Το υπούργημα του τσοχάν της εβδόμης ακτίνος το ανέλαβον, κατά τα τέλη του 18ου αιώνος…
…Εν τη παραμονή της μεγάλης ταύτης τελετής στέψεως (1/5/1954), ήτις θα ενασχολήση την προσοχήν και την ενέργειαν όλων των μελών της πνευματικής ιεραρχίας μας, …μοι εδόθη το στέμμα της εξουσίας, ως η ιθύνουσα συνειδητότης του επερχόμενου κύκλου των 2000 ετών. (…δεν θα ολοκληρώσει όμως αυτό τον κύκλο, «…επειδή γνωρίζει ότι ολίγον καιρόν έχει»)
…Καίτοι ήμην ο τσοχάν της εβδόμης ακτίνος επί πολλά έτη, εν τούτοις δεν είχον εισέτι αποβεί ο Κοσμικός αντιπρόσωπος του 7ου νέου κύκλου, διότι οι τελικοί κραδασμοί της έκτης ακτίνος, ήσαν ακόμη ισχυροί εις την ατμόσφαιραν του πλανήτου. […και είναι επτά βασιλείς οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, (ο 6οςΕλωχίμ και Τσοχάν της 6ης ακτίνας), ο άλλος (ο 7ος της 7ηςακτίνας) δεν ήλθεν έτι (=ακόμη), και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη.]

www.topeiraxtiri.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

67 Comments

 1. Ανώνυμος

  Αυτό το βδελυρό μίασμα που λέγεται Πορφύριος, αντί να γίνει ένα κατάπτυστο πρότυπο δολοφόνου και φανατικού, παραμένει ακόμα σούπερ Άγιος αυτής της θρησκείας!!!

  Ορίστε:

  "Γράφει ο Μάρκος Διάκονος: «Όταν φτάσαμε εκεί (στη Γάζα) υπήρχε το ονομαστό είδωλο της Αφροδίτης. Κρατούσαν οι χριστιανοί το τίμιο ξύλο (σταυρό) του Χριστού, και βλέποντας ο ενοικών (μέσα στο άγαλμα) δαίμων, μη μπορώντας να αντικρίσει το φοβερό σημείο(!), εξελθών εκ του μαρμάρου με αταξία πολύ, έριξε την στήλη και την θρυμμάτισε σε πολλά κομμάτια.
  Πέφτοντας δε έσπασε το κεφάλι και τον ώμο δυο ειδωλολατρών που παρευρίσκοντο εκεί και χλεύαζαν τον άγιο λαό.
  Πολλοί δε των Ελλήνων βλέποντας το σημείον γενόμενο επίστευσαν, και ενωθήκαν μαζί μας και εισήλθαν στην εκκλησία…
  Την δεκάτην ημέρα κατεύθασε ο θαυμάσιος Κυνήγιος, έχοντας μαζί του τον Ύπατο και τον Δούκα, πολλή στρατιωτική δύναμη και πολιτική εξουσία.
  Πολλοί δε των ειδωλολατρών έφυγαν απ την πόλη στα γύρω χωριά και πόλεις, ο δε Κυνήγιος κατάσχεσε (κειμ: εμητάτευσεν) τα σπίτια των φυγάδων. Προσκαλώντας δε τους πολίτες τον Δούκα και τον Ύπατο, τους έδειξε βασιλικά γράμματα (διατάγματα) που παρήγγειλαν να καταστρέφουν τα είδωλα και να παραδοθούν στο πυρ (κείμ: πυρί παραδοθήναι).

  Ακούγοντας αυτά οι ειδωλολάτρες, σήκωσαν τέτοια φωνή, ώστε οι άρχοντες αγανακτισμένοι έστειλαν εναντίον τους στρατιώτες, χτυπώντας τους με σκύταλα και ράβδους.
  Οι δε χριστιανοί μετά χαράς μεγάλης επευφημούσαν τους άρχοντες.
  Ευθέως δε όρμησαν μετά των αρχόντων και των ταγμάτων, και κατέστρεψαν τα είδωλα. Ήταν δε στην πόλη, ναοί ειδώλων δημόσιοι οκτώ, του Ήλιου, της Αφροδίτης, της Τύχης της πόλεως που τον έλεγαν Τυχαίον και το Μαρνείο, για το οποίο έλεγαν ότι είναι του Κρηταγενούς Διός, ο ενδοξότερος των απανταχού ιερών.

  Ήταν δε και πολλά ακόμα είδωλα, στα σπίτια και στα γύρω χωριά, που κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει τον αριθμό. Οι δε δαίμονες, αρπάζοντας την ευκαιρία που τους έδιναν οι Γαζαίοι, γέμισαν με την πλάνη τους ολόκληρη την πόλη και τα περίχωρα, γι΄ αυτό και (οι Έλληνες στο θρήσκευμα) ζηλωτές γίνονται (αν μπορούσαν ας έκαναν κι αλλιώς) προσχωρώντας στην πίστη των χριστιανών. Αυτά περί των Γαζαίων.

  Έχοντας πια το δικαίωμα (από τις αυτοκρατορικές διαταγές) οι στρατιώτες με τους χριστιανούς της πόλεως, όρμησαν στα είδωλα στο παραθαλάσσιο μέρος της πόλεως, και αποφάσισαν πρώτα να καταστρέψουν το ονομαστό Μαρνείο, αλλά τους εμπόδιζαν οι ιερείς του, που με μεγάλους λίθους έφραξαν από μέσα τις πύλες του Ναού, και καταφεύγοντας στα λεγόμενα άδυτα του ναού, αφού πρώτα έκρυψαν εκεί τα τίμια σκεύη τους, διέφυγαν από κρυφή δίοδο σε διάφορους τόπους.

  Προσωρινά (οι χριστιανοί) απομακρύνθηκαν και εστράφησαν προς άλλα είδωλα και ιερά, καταστρέφοντας, πυρπολώντας και αρπάζοντας τα τίμια σκεύη τους. Όσους δε τα πήραν για ίδιον όφελος, τους αναθεμάτισε ο άγιος Πορφύριος. Έτσι κανένας εκ των πιστών δεν πήρε για τον εαυτό του τίποτε (δια του τρόπου αυτού οι πιστοί, τα παρέδωσαν όλα στην χριστιανική εκκλησία) εκτός απ΄ τους στρατιώτες και τους ξένους που βρεθήκαν εκεί. Επέβλεπε δε ο όσιος επίσκοπος Πορφύριος, ώστε τίποτε να μην ιδιοποιηθούν απ΄ τους ναούς των ειδώλων.

  Δέκα ολόκληρες μέρες κατέστρεφαν τους ναούς των ειδώλων. …"

  Σα δε ντρεπόμαστε λεω γω

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΠΕΡΙ "ΟΣΙΟΥ" ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ
  Λέγεται πως σε ολόκληρη την επικράτεια του «απανταχού εκτεθέντος ελληνισμού» (όπως συνήθιζε να λέει με φθόνο ο Ιωάννης Χρυσόστομος), δηλαδή σε ολόκληρη την Μεσόγειο, απαριθμούν 3000 κατεστραμμένα θέατρα, ασκληπιεία, βουλευτήρια, αγορές, βιβλιοθήκες και αναρίθμητα απίστευτου κάλους ιερά μνημεία και πολιτισμικούς χώρους, δηλαδή ένας ολόκληρος πολιτισμός πνίγηκε στους τοξικούς καπνούς, από θειάφι πίσσα και λίπος γουρουνιών, και κατακάηκε από την πυρωμένη ανάσα και το σίδερο της Παλαιάς Διαθήκης, που σαν μυθικός καταχθόνιος και πολιτισμο-φθόνος δράκος, μέχρι σήμερα αργοσαλεύει κάτω από την ήρεμη αγαπητική επιφάνεια της Καινής Διαθήκης!
  Λοιπόν… αν αιώνες τώρα συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα… μην απορούμε καθόλου που το σφαγείο επισκέπτεται τώρα και την δική μας στάνη! Κάποιοι είχαν όλο τον χρόνο να μετατραπούν σε αδίστακτους αιμοδιψείς εμπόρους και σφαγείς προβατανθρώπων!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ENA ΑΛΛΟ APOXAIRETHSTHRIO DWRO
  26 Φεβρουαρίου 2011 1:28 π.μ.
  Ο ΜΕΓΑΣ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Τζορντάνο Μπρούνο

  Ο Τζορντάνο Μπρούνο, (1548 – 1600), ήταν Ιταλός φιλόσοφος.

  Γεννήθηκε στη Νόλα της Καμπανίας. Το 1563 εισήλθε στο Τάγμα των Δομινικανών. Το 1576 κατηγορήθηκε ως αιρετικός και αναγκάσθηκε να διαφύγει για να σωθεί. Κατέφυγε σε πολλές πόλεις, όπως Φραγκφούρτη, Μαρβούργο, Λονδίνο, Οξφόρδη, Παρίσι, Λυών, Γενεύη, Γένουα καταλήγοντας στη Βενετία. Εκεί κατά τον Μάιο του 1592 κατόπιν προδοσίας από τον προσποιούμενο τον μαθητή του, Τζοβάνι Μοτσενίγκο, συνελήφθη και παραδόθηκε στην Ιερά Εξέταση.

  Επειδή οι φιλοσοφικές του αντιλήψεις επί του απείρου του σύμπαντος και περί υπάρξεως και άλλων κόσμων θεωρήθηκαν αιρετικές κακοδοξίες, μεταφέρθηκε το 1593 στη Ρώμη όπου έμεινε εγκάθειρκτος για επτά χρόνια. Καθώς όμως δεν θέλησε να αποκηρύξει τις φιλοσοφικές του ιδέες, καταδικάστηκε σε θάνατο δια της πυράς από την Ιερά Εξέταση της Ρώμης τον οποίο και υπέστη στις 17 Φεβρουαρίου του 1600.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ENA APOXAIRETHSTHRIO DWRO
  .
  (((((aDIOS))))))))

  +Ο ΟΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ επίσκοπος Γάζης

  Καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη.
  Μετά την αξιόλογη κατάρτησή του στα περίφημα Μοναστήρια της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης, χειροτονήθηκε Επίσκοπος Γάζης.
  Το έργο του, όμως,
  έβρισκε δυσκολίες
  από τις αντιδράσεις
  ………….των ειδωλολατρών και των αιρετικών,

  ———————πού χρησιμοποιούσαν εναντίον των χριστιανών και τα όργανα της εξουσίας.

  ο Πορφύριος, με την αποφασιστικότητα,
  πού διέκρινε τους μεγάλους επισκόπους της εποχής εκείνης, άφησε μια μέρα τη Γάζα και πήγε στην Κων/πολη.
  Εκεί τον υποδέχτηκε εγκάρδια ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, πού υποστήριξε τα αιτήματα του στη βασίλισσα Ευδοξία και τον Αρκάδιο.
  Ο Πορφύριος επέστρεψε με πλήρη επιτυχία.
  Με βασιλικό διάταγμα,
  ……….περιώριζε την είδωλολατρεία
  στη Γάζα και διέλυε την επιρροή των αιρετικών.
  Έφερε ακόμα και δωρεά βασιλική, με την οποία ανήγειρε μεγάλη εκκλησία βυζαντινού ρυθμού.

  Απολυτίκιο. Ήχος δ'. ο υψωθείς εν τω Σταυρω.
  Πορφυραυγέσιν αρετών λαμπηδόσι,
  καταλαμπρύνας σεαυτόν'Ιεράρχα,
  καθάπερ φως έξέλαμψας Πορφύριε σοφέ'
  λόγοις γάρ και θαύμασιν,
  αληθώς διαπρέψας, πασιν έβεβαίωσας,
  ευσέβειας την χάριν και νυν Χριστώ άΰλως λειτουργών,
  υπέρ του κόσμου,
  μη παύση δεόμενος.

  AMHN- KALHNYXTA- ANTIO.TELOS.-

  «Πᾶν πνεῦμα,
  ὃ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστι.

  Καὶ πᾶν πνεῦμα,
  ὃ μὴ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστίν.
  Οὗτος ἐστὶν ἀντίχριστος». +.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  "3.22 ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ."
  Επειδή σίγουρα είσαι ημιμαθής και φανατικός, σου αφιερώνω το παρακάτω κειμενάκι:

  Ας εξετάσουμε τι γνώμη είχε ο Ιησούς για τους αυθεντικούς Έλληνες. Ο Ματθαίος (ιε΄22-28) και ό Μάρκος (ζ΄25-30) περιγράφουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Πρόκειται για την θεραπεία της κόρης μιας γυναίκας πού παρουσιάζεται ως κανονική Ελληνίδα, όχι Εβραία που μιλούσε Ελληνικά, καθότι γίνεται σαφής διάκριση: Είναι «Ελληνίδα Συροφοινίκισσα στο γένος» («κατά Μάρκο» ζ΄ 26). Εδώ θέλει αρκετή προσοχή γιατί μόνο το πρωτότυπο κείμενο μιλάει για Ελληνίδα. Αν διαβάζετε το κείμενο στη νεοελληνική απόδοση των Χριστιανών μεταφραστών, κατά κανόνα μεταφράζουν το «Ελληνίδα» σε «ειδωλολάτρις» οπότε ο ανυποψίαστος αναγνώστης προσπερνάει το κείμενο χωρίς να αντιληφθεί την πραγματική σημασία του. Η γυναίκα αυτή λοιπόν έπεσε στα πόδια του Ιησού παρακαλώντας τον να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη της, καθότι ο Ιησούς εμφανίζεται κατ' εξοχή ως θεραπευτής. Ξέρετε όμως ποια ήταν η αντίδρασή του;

  «Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε μία λέξη. Και τότε οι μαθητές τον πλησίασαν και του είπαν διώξε την γιατί φωνάζει από πίσω μας. Κι εκείνος τους αποκρίθηκε: 'Δεν είμαι σταλμένος παρά μόνο για τα χαμένα πρόβατα του οίκου του Ισραήλ. Δεν είναι σωστό να παίρνεις το ψωμί από τα παιδιά και να το δίνεις στα σκυλιά'». (Η λέξη είναι «κυνάρια», δηλαδή μικρά σκυλιά) («κατά Ματθαίον» ιε΄26 και «κατά Μάρκο» ζ΄27-28). «Ναι, Κύριε» του απάντησε τότε ή γυναίκα, «αλλά και τα σκυλιά τρώνε από τα ψίχουλα πού πέφτουν κάτω από το τραπέζι των κυρίων τους». Τότε μόνον ικανοποιήθηκε αυτός και «θεραπεύτηκε η κόρη της από την ώρα εκείνη».
  Η συμπεριφορά του «Υιού του Θεού» στο περιστατικό αυτό, δεν εγείρει καμμία αμφιβολία, είναι σαφέστατη: Θεωρεί τους Έλληνες σκυλιά που δεν αξίζει να τρώνε ούτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των κυρίων τους, των Εβραίων!

  Reply
 6. Ανώνυμος

  + Μοναχὰ θὰ τοὺς θυμίσω τὰ αὐστηρὰ λόγια ποὺ γράφει στὴν ἐπιστολή του
  ὁ ἅγιος Ἰωάννης ὁ Εὐαγγελιστής,
  ὁ ἀγαπημένος μαθητὴς τοῦ Χριστοῦ,
  κι᾿ ὁ θερμότατος κήρυκας τῆς ἀγάπης:

  «Πᾶν πνεῦμα,
  ὃ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστι.

  Καὶ πᾶν πνεῦμα,
  ὃ μὴ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστίν.
  Οὗτος ἐστὶν ἀντίχριστος». +.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  "+Ανάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι,…"

  Ο αγγελος εβοα τη κεχαριτωμένη
  και ο παπας ευλογα την γιδα την ψημένη,.
  Ψησου γιδα,ψησου και ροδοκοκκινησου
  ώσπου να λειτουργήσω να ρθω να σε μασήσω.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΤΑ "ΑΠΟΚΡΥΦΑ" ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ Κ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΑΝΗ!

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ρε μην ασχολειστε με το παλλικαρι,δικαιωμα του ειναι να βριζει.. δημοκρατια εχουμε ο καθεις λεει οτι θελει..δε μπορω να καταλαβω γιατι ενοχλειστε τοσο??? του δινετε σημασια και χαιρεται και γραφει επειδη βλεπει οτι ασχολειστε.. υπαρχουν πολλα περισσοτερα θεματα να ασχοληθει κανεις τη σημερον ημερα περα απο το ζικο.. και τωρα βρισε οσο θες παλλικαρι μου χριστο, παναγια θεους λες και κατι θα παθει ο θεος που τον βριζεις καζανοκεφαλε μπουμπουνα

  Reply
 11. Ανώνυμος

  21 Φεβρουαρίου 2011 10:11 μ.μ.
  " …και λεγοντας ΘΕΟΣ εννοω κατι τοσο ΜΕΓΑΛΟ σαν ΙΔΕΑ που δεν ΤΟΝ χωραει ουτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ."

  Αν ήταν και η μαλακία ΙΔΕΑ, θα την χωρούσε λες το σύμπαν?

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Εἶναι ὁλότελα ἀκατανόητο, γιὰ τὸ πνεῦμα μας,
  τὸ ὅτι κατέβηκε ὁ Θεὸς ἀνάμεσά μας
  σὰν ἄνθρωπος συνηθισμένος
  καὶ μάλιστα σὰν ὁ φτωχότερος ἀπὸ τοὺς φτωχούς.

  Αὐτὴ τὴ μακροθυμία
  μονάχα ἅγιες ψυχὲς εἶναι σὲ θέση νὰ τὴ νιώσουνε ἀληθινά,
  καὶ νὰ κλάψουνε ἀπὸ κατάνυξη.

  Κάποιοι, μ᾿ ὅλα αὐτὰ ποὺ εἴπαμε,
  δὲν θὰ νιώσουνε τίποτα ἀπὸ τὸ Μυστήριο,
  ποὺ γιορτάζουμε.
  Σ᾿ αὐτούς, ἐγὼ ὁ τιποτένιος,
  δὲ μπορῶ νὰ πῶ τίποτα.
  Μοναχὰ θὰ τοὺς θυμίσω τὰ αὐστηρὰ λόγια ποὺ γράφει στὴν ἐπιστολή του ὁ ἅγιος Ἰωάννης ὁ Εὐαγγελιστής,
  ὁ ἀγαπημένος μαθητὴς τοῦ Χριστοῦ, κι᾿ ὁ θερμότατος κήρυκας τῆς ἀγάπης:

  «Πᾶν πνεῦμα, ὃ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστι.

  Καὶ πᾶν πνεῦμα, ὃ μὴ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστίν.

  Οὗτος ἐστὶν ἀντίχριστ0ς."

  +ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ-Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  Reply
 13. Ανώνυμος

  «Πᾶν πνεῦμα,
  ὃ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα, ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστι.

  Καὶ πᾶν πνεῦμα,
  ὃ μὴ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα,
  ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστίν.
  Οὗτος ἐστὶν ἀντίχριστος».

  ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ!

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ-ΠΑΝΤΑ!!!
  ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ!

  Reply
 14. Ανώνυμος

  10.11 ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ=Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.
  **********************************************
  *****************************************
  +Ανάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι,
  προσκυνήσωμεν Ἅγιον, Κύριον, Ἰησοῦν,
  τόν μόνον ἀναμάρτητον.
  Τόν Σταυρόν Σου, Χριστέ, προσκυνοῦμεν,
  καί τήν ἁγίαν Σου ἀνάστασιν
  ὑμνοῦμεν καί δοξάζομεν.
  Σύ γάρ εἶ Θεός ἡμῶν,
  ἐκτός Σου ἄλλον οὐκ οἴδαμεν,
  τό ὄνομά Σου ὀνομάζομεν.
  Δεῦτε πάντες οἱ πιστοί προσκυνήσωμεν
  τήν τοῦ Χριστοῦ ἁγίαν ἀνάστασιν·
  ἰδού γάρ ἦλθε διά τοῦ Σταυροῦ
  χαρά ἐν ὅλῳ τῷ κόσμῳ·
  διά παντός εὐλογοῦντες τόν Κύριον,
  ὑμνοῦμεν τήν ἀνάστασιν Αὐτοῦ,
  Σταυρόν γάρ ὑπομείνας δι᾿ ἡμᾶς,
  θανάτῳ θάνατον ὤλεσεν

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΩς ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  **********************************************

  Reply
 15. Ανώνυμος

  ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ

  Λοιπον ρε σεις ξερετε κατι , Ολα ειναι ενα παιχνιδι ….

  Για σκεφτειτε , υπαρχει το Second Life στο Ιντερνετ και εχετε τον ελεγχο ενος χαρακτηρα σε μια εικονικη ζωη .

  ΝΑ Μην Αμφιβαλει κανεις οτι θα μπορουσε ακομα και η ζωη μας να ειναι κατι τετοιο , μονο που να ειναι κατι πιο ελευθερο , με πληρη ελευθερια κινησεων και στο τελος του παιχνιδιου ολα ειναι Κατεγεγραμενα ,, και οσοι πηγαν καλα πηγαινουν στο επομενο επιπεδο , Οσοι ομως ηταν Απατεωνες ΞΑΝΑ ΕΔΩ και ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΕΔΩ Αμαρτιες πληρωνω σιγουρα , δεν υπαρχει αλλη εξηγηση δηλαδη.

  Για αυτο λοιπον θελω και γουσταρω να ειμαι αληθηνος με τους διπλανους μου , με τους φιλους μου , με την οικογενεια μου , με ολα .

  Δεν ξερω αν Υπαρχει Χριστος .

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ,

  και λεγοντας ΘΕΟΣ εννοω κατι τοσο ΜΕΓΑΛΟ σαν ΙΔΕΑ που δεν ΤΟΝ χωραει ουτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

  Reply
 16. Ανώνυμος

  11.45

  εωσφόρος λεγόταν ο διάβολος ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.

  Τ'ονομα του ήταν αυτό….
  διότι ήταν ο ανωτερος των Αγγελων.

  όταν όμως επαναστατησε κατά τοῦ Θεοῦ και
  θέλησε να γινει άνώτερος κι απο Κείνον
  έπεσε σαν αστραπή απο τον ουρανό στη γἦ.

  ο πονηρός+γελοίος+βλαξ διάβολος
  δεν μετανοεί.

  ΑΔΥΝΑΤΕΙ=ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ
  ->ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!

  ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ένας γελοιος αμετανόητος αδιορθωτος σκοταδιστης του εγωισμου του….

  αυτο ειναι κι οποιος αντίχριστος τον υπηρετει.
  ……………(βλεπε,….
  ζικος=βωμολόχιους κλπ αντιχριστοι εβραιοι μασωνοι συριζοφασιστες!)

  Reply
 17. Ανώνυμος

  ζικος πούστρα μυθολόγα βρωμολόγα
  ουστ
  να χαθεις
  άνανδρη κότα

  όλα οσα λες καταγραφονται μωρή ψυχωτική αντίχριστη αδερφαρα του συριζοφασισταν.

  γαμω την κολοαλβανια σου
  μαλάκα
  γαμω τη μυθολογια του κολοδία σου πουστη
  γαμω οτι εχεις
  στην αρρωστημενη κεφάλα σου
  ΑΝΟΗΤΕ
  ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ
  ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥ.

  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
  ΚΑΙ
  ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

  ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ
  ΟΛΑ
  Κ Α Τ Α Γ Ρ Α Φ Ο Ν Τ Α Ι.

  Reply
 18. Ανώνυμος

  3:43 ΠΑΥΛΟ

  Ο ΖΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ υβριστης επειδή ειναι
  ΑΝΤίΧΡΙΣΤΟΣ=ΕΒΡΑΙΟΣ=ΜΑΣΩΝΟΣ=ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΣ.
  ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ του ΓΕΛΟΙΟΥ διαβόλου+
  και οπαδός ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ δία.

  γαμῶ το δία σου κολοαλβανέ
  και το βρωμοκοράνι σου
  και την σκατο@λβανι@ σου
  και την πουτανα που σε εκανε ετσι.

  Reply
 19. ο παύλος

  Zickos το να είσαι άθεος η να ακολουθείς οποιοδήποτε δόγμα επιθυμείς σαφώς και είναι δικαίωμα και επιλογή σου αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις τα Θεια

  Πες μου όμως κάτι, γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με τον Χριστό και την Παναγία τι είναι αυτό που σε καίει?, π.χ. γιατι δεν βρίζεις ποτέ τον βούδα η τον Κομφούκιο κτλ
  Δεν το βρίσκεις οξύμωρο να βρίζεις κάτι για το οποίο πιστεύεις ότι δεν υπάρχει (αν πίστευες δεν θα έβριζες )????
  Η μήπως τελικά ενδόμυχα πιστεύεις ότι υπάρχει ? ( τότε κάτι άλλο τρέχει )

  Δεν ξέρεις ότι διαβάζοντας το σχόλιο σου θίγονται όλοι οι Χριστιανοί και όχι μόνο το άτομο που βρίζεις?

  Εάν θέλεις να θίξεις κάποιον μπορείς να το κάνεις σε πρώτο πρόσωπο ( η βρίζοντας κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ) που είναι και ποιο τσαμπουκαλίστικο.
  Να βρίζεις όμως κάτι το οποίο δεν πιστεύεις ότι υπάρχει σε καθιστά λίαν επιεικώς ανόητο.
  Να βρίζεις κάτι για το οποίο εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν την ζωή τους και εκατομμύρια άλλοι σε όλον τον κόσμο κοινωνούν….. σε καθιστά τουλάχιστον εκτός από βλάσφημο αισχρό και ανισόρροπο.

  Με θλίψη και απορία
  Παύλος

  Reply
 20. Ανώνυμος

  ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?????ΤΥΧΑΙΟ????ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ :::::ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΜΗ ΜΑΣΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ !!!!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΦΑΝΕΡΑ !!!!!!!!!!ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΛΕΕΙ !!!!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ !!!!
  ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

  Reply
 21. Ανώνυμος

  12:47, 12:53

  ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ!!! Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ. ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΚΟΤΕΣ Ε ΚΟΤΕΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ……..Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ………..υγ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ…ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ…..

  ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!!

  Reply
 22. Ανώνυμος

  Που στα διάλα χάθηκε απόψε η φιλιώ γαμώ το μουνί που την πέταγε…??? έχω τρελλές κάβλες μαζί της… Την είδε κανείς πουθενά σε κάποια ανάρτηση…? Αν ναι, ας ειδοποιήσει, pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeee!!!

  HERCULINIOS

  Reply
 23. Ανώνυμος

  mia diafwnia….ewsforos simainei autos pou ferei to fws…opote, einai lanthasmeno na xaraktirizoume ton satana (h opws alliws thelete peite ton) m auto to onoma, pou dwthike ton mesaiwna se osous den sumfwnousan me tin papiki ekklisia….kai an skefteite oti o xristos elege na eiste panta sto fws kai na psaxnete panta to fws katalaivete poious kinigousan tote….

  Reply
 24. Ανώνυμος

  Η τελετη την 1 μαιου 1954 εχει να κανει με την εξαγκελεια της γεννησης.Ο μαιος κατα το γρηγοριανο ημερολογιο ειναι ο μηνας της γονιμοτητας της φυσης,το ιδιο ισχυει και σημερα.
  Η τελετη ηταν η εναρξη και η αναμονη,της γεννησης, που ηδη ηταν γνωστη ποτε θα γινει.Η γεννηση εγινε 10 χρονια μετα και οχι τον ιδιο μηνα.

  Reply
 25. Ανώνυμος

  zickos ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!
  —————————————-
  ΖΙΚΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΔΑΓΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
  ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΠΑΝΑ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ
  ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΖΕΙΣ.
  ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΑΡΑ
  ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΑΡΑ,
  ΣΟΥΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ
  Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΓΑΜΙΟΛΑ.
  ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
  ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ,
  ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΚΟ
  ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ,ΡΕ ΖΙΚΟ.

  Reply
 26. Ανώνυμος

  ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ;
  ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ;ΑΠΟΚΡΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ Η ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ,;
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

  Reply
 27. Ανώνυμος

  Ειναι αδεξιος λογο αστερισμου,οχι της αστρολογιας που γνωριζουν οι περισσοτεροι,αλλα της πραγματικης κινησης των αστων,που αφηνουν κατι στον καθενα ,με την γεννηση του.

  Reply
 28. Ανώνυμος

  Ειναι εδω.Ειναι πολυ γνωστος,τον ξερουν ολοι.
  Δεν κανει την παρουσια του,γιατι ειναι λιγο αδεξιος,εχει προστατες που προστατευουν τις κινησεις του και διαφυλασουν την παρουσια του.

  Reply
 29. Ανώνυμος

  ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ?? ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ…..ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ……..Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

  Reply
 30. zickos

  και εδώ αρχίζω της παναγίες…..
  γαμώ την παναγια τους και γαμώ τον χριστό τους
  παν σε άλλη ανάρτηση να κατεβάσω γαμοσταυρίδια

  Reply
 31. Ανώνυμος

  το παίζειν Τσόχα επι πολλά μάλλιστα έτη ..αναμενόμενο.
  ως γνωστόν ,
  ο πίνων μεθά και ο παίζων χάνει

  Reply
 32. Ανώνυμος

  {…Καίτοι ήμην ο τσοχάν της εβδόμης ακτίνος επί πολλά έτη, εν τούτοις δεν είχον εισέτι αποβεί ο Κοσμικός αντιπρόσωπος του 7ου νέου κύκλου,}

  το έριξε στα χαρτιά και τον έφαγε η Τσόχα τα φράγκα ..{τσοχάν – τσοχάν τα ευρώπουλα πάν } λογικό μου φαίνεται αλλά τί παραπονιέται τώρα ?

  Reply
 33. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  Παντού το λένε ότι όταν ξεκινήσει το μεγάλο πανηγύρι θα μας έχουν τρελάνει με την πληροφορία…νομίζω ότι αυτή την εποχή η πληροφορία μας μαστιγώνει αλύπητα..και εμείς πρώτοι τιμωρούμε τους εαυτούς μας μαζί της…
  Πως ένας απλός άνθρωπος θα πάρει την παραπάνω πληροφορία και θα την επεξεργαστεί?..πόσες ίδιες οι ανομίες θέσεις υπάρχουν πια για αυτά τα ζητήματα?Πόσο καλο κάνουν να λέγονται βαριές κουβέντες-έρευνες-μυήσεις κοκ?…

  Reply
 34. Ανώνυμος

  Γαλάζια φλόγα: Ελοά Ηρακλής (Eloah Herules) φανερό !! Νέα Δημιοκρατία !

  2η ΑΚΤΙΝΑ: Κίτρινη (ηλιακή) φλόγα: Ελοά Τσάντιον (Eloah Chandion) Ντορίτσα ? χμμμμμμμ!!

  3η ΑΚΤΙΝΑ: Ροζ φλόγα: Ελοά Όριον (Eloah Orion) ΣΥΡΙΖΑ !!

  4η ΑΚΤΙΝΑ: Κρυσταλική φλόγα: Ελοά Βίστα (Eloah Vista) διαγραφέντες ? χμμμμμμ!!

  5η ΑΚΤΙΝΑ: Πράσινη φλόγα: Ελοά Χάλκυον (Eloah Halcyon) έ καλά , ΠΑΣΟΚ !!

  6η ΑΚΤΙΝΑ: Χρυσή-ρουμπινί φλόγα: Ελοά Φαρσάουμ (Eloah Pharschaum)ΛΑΟΣ ? χμμμμμμ!!

  ακτίνα βιολέ .. βαλιανάτος ?? χμμ
  όλη η Ελληνική βουλή ,
  μόνο
  το ΚΚΕ λείπει ..

  Reply
 35. Ανώνυμος

  I AM ALLERGIC TO HYPOCRISY

  THAT'S WHY I VOMIT

  WHEN I SEE ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΟ – ΑΔΩΝΙ$ -SHIT

  FASCISTS OF ASSES…………….

  FTOU $A$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΦΙΛΙΩ

  Reply
 36. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  ΧΑΧΑ ΧΟΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *