ΟΙ 7 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ: ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ Ή ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ…

Είμαστε σε καθεστώς χούντας κατοχής και αποικοιοκρατίας ΝΑΙ Ή ΌΧΙ; ΝΑΙ
ΈΧΕΙ καταλυθεί το Σύνταγμα της Έλλαδος; ΝΑΙ Ή ΌΧΙ; ΝΑΙ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΝΑΙ Ή ΌΧΙ ΟΧΙ

Ευτυχώς το ίδιο το σύνταγμα προστάζει τους πολίτες…

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ! και την ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Επιπλέον το παραπάνω άρθρο καθρεπτίζεται και στον δημοσιουπαλληλικό κώδικα και νομοθεσία:

“παράγραφος 3 του άρθρου 25 του Υπαλληλικού Κώδικα, σύμφωνα με την οποία «αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή. Όταν σε διαταγή; η οποία προδήλως αντίκειται σε διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων, διατυπώνονται επείγοντες και εξαιρετικοί λόγοι γενικότερου συμφέροντος ή όταν, ύστερα από άρνηση υπακοής σε πρώτη διαταγή που προδήλως αντίκειται σε τέτοιες διατάξεις, ακολουθήσει δεύτερη διαταγή που εκθέτει επείγοντες και εξαιρετικούς λόγους γενικότερου συμφέροντος, ο υπάλληλος οφείλει να εκτελέσει τη διαταγή και να αναφέρει συγχρόνως στην προϊστάμενη αρχή εκείνου που τον διέταξε. Επί νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εφόσον εκείνος που διέταξε είναι το διοικητικό συμβούλιο ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης, η αναφορά υποβάλλεται στον εποπτεύοντα υπουργό».
Από τις παραπάνω διατάξεις αναγνωρίζεται το δικαίωμα ανυπακοής σε προδήλως παράνομη ή αντισυνταγματική διαταγή. Συνάγεται, ότι τυχόν άρνηση εκτέλεσης διαταγής που δεν είναι προδήλως παράνομη στοιχειοθετεί το πειθαρχικό παράπτωμα της άρνησης εκτέλεσης υπηρεσιακών καθηκόντων. Το ανωτέρω δικαίωμα ανυπακοής συνδέεται άμεσα με την υποβολή έγγραφης αναφοράς, ενώ γνωρίζει δύο σημαντικές εξαιρέσεις που το καθιστούν ανενεργό. Ειδικότερα, στην περίπτωση όπου ο διατάσσων επικαλείται επείγοντες και εξαιρετικούς λόγους γενικότερου συμφέροντος, τότε ο υπάλληλος υποχρεούται να εκτελέσει τη διαταγή, έστω κι αν είναι αντίθετη προς σαφή και ρητή νομοθετική ή κανονιστική διάταξη. Οι επικαλούμενοι λόγοι θα πρέπει, ωστόσο, να είναι επείγοντες, ώστε να μην δικαιολογούν καμία αναβολή. Επίσης, πρέπει να είναι εξαιρετικοί, δηλαδή να έχουν προκύψει εκτάκτως και αιφνιδίως, ώστε να μην συνδέονται με τις συνήθεις υπηρεσιακές ανάγκες. Τέλος, οι επικαλούμενοι λόγοι πρέπει να εξυπηρετούν το γενικότερο συμφέρον, δηλαδή κρατικές ή κοινωνικές ανάγκες, των οποίων η έγκαιρη ικανοποίηση κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε να μην προκληθεί ανεπανόρθωτη ή δύσκολα επανορθώσιμη ζημία στο κράτος ή την κοινωνία.”

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σήμερα ποιον πείθει αυτό το διεφθαρμένο προδοτικό και παράνομο κράτος (εξαπάτηση εκλογικού σώματος) ότι αρπαγή του νόμιμα αποκτημένου πλούτου τού πολίτη και ο περιορισμός των δικαιωμάτων τού στην ζωή και στην εργασία η ανεργία 50% το κλείσιμο σχολείων νοσοκομείων και γενικά η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου και υπηρεσιών η φτωχοπίηση και εξαθλίωση των πολιτών και υποδομών της χώρας κτλ… ότι είναι για το γενικότερο συμφέρον της κοινωνίας και του δημοσίου;;!!… ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ)

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ:

1. ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΘΗΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΤΟΥ.

2. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

3. ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ. ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΡΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

4. ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΗΔΗ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΗΘΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ.

5. ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΧΩΣ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΣΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

6. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

7. ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ – ΑΙΤΗΣΕΩΝ (Π.Χ. 40000).

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *