7 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο στο Πευκί της βόρειας Εύβοιας – Χαροπαλεύει η συνοδηγός του ενός αυτοκινήτου

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με επτά τραυματίες σημειώθηκε περίπου μετά τις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας στη θέση Πλατανιά…

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα

(οδηγός Έλληνας και συνεπιβάτης Αλβανός) με κατεύθυνση προς Ιστιαία για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κυριολεκτικά «καρφώθηκε» σε διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Πευκί και επέβαιναν 46χρονος πυροσβέστης, η σύζυγός του, το παιδί τους (κάτοικοι Ιστιαίας) και δύο ανίψια τους.


Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και οι επτά επιβαίνοντες, με πιο σοβαρή την κατάσταση της συζύγου και του ενός ανιψιού του 46χρονου πυροσβέστη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Να σημειώσουμε πως οι έξι από τους επτά τραυματίες έφυγαν με ασθενοφόρα για το νοσοκομείο Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας εξακολουθεί να παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του 46χρόνου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορεί να μετακινηθεί γιατί διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της. 

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των υπολοίπων τραυματιών μέχρι στιγμής η εικόνα που έχουμε είναι μόνο για τον 46χρονο πυροσβέστη που φέρει τραύματα στα πόδια.

Να προσθέσουμε πως ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή των τραυματιών και κυρίως για την βαριά τραυματισμένη γυναίκα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν λόγου του προχωρημένου της ώρας.

Ενημέρωση 12:24 – Η σύζυγος του 46χρονου πυροσβέστη λίγο πριν τις 12 διεκομίσθη τελικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Η κατάσταση της εξακολουθεί να είναι κρίσιμη!

http://eleutherifoni.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *