8 Σημάδια στο Πρόσωπο που Δείχνουν ότι η Υγεία μας Κινδυνεύει και όλοι ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζουμε!

1Όταν κάποιο μέρος του σώματος μας υπολειτουργεί, αυτό το πρόβλημα αντανακλάται και κάπου αλλού. Αυτή είναι η θεωρία πίσω από την κινεζική χαρτογράφηση προσώπου. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Αν κάτι επηρεάζει το δέρμα, μπορεί να σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει εσωτερικά. Σημάδια που υποδεικνύουν κάτι τέτοιο είναι σπυράκια, εξανθήματα, ή αλλαγή στην απόχρωση του δέρματος. xorisorianews.gr Οτιδήποτε από αυτά θα μπορούσε να είναι μια υπόδειξη ότι πρέπει να διερευνήσουμε το βαθύτερο αίτιο.
Οι ακόλουθες περιοχές του προσώπου μπορεί να υποδεικνύει ένα εσωτερικό πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά στη κινέζικη χαρτογράφηση προσώπου:

Μέτωπο: ουροδόχος κύστη ή /και λεπτό έντερο

1

Κακές διατροφικές επιλογές, άγχος, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, και έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσουν ξεσπάσματα στο μέτωπο. Προτιμήστε να τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά, μασήστε καλύτερα τις τροφές, λάβετε προβιοτικά, καταναλώστε πεπτικά ένζυμα με τα γεύματα, πιείτε άφθονο νερό, αποφύγετε το αλκοόλ, και κοιμηθείτε αρκετά. Η γιόγκα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του στρες.

Ανάμεσα στα φρύδια: Συκώτι

2

Το συκώτι εργάζεται σκληρά για να απομακρύνει τις τοξίνες από τις τροφές που καταναλώνουμε, ή την ρύπανση στην οποία είμαστε εκτεθειμένοι. Προβλήματα σε αυτή την περιοχή μπορεί να σημαίνούν ότι κάποιος τρώει πολύ κρέας ή γαλακτοκομικά προϊόντα, ή ένα τρόφιμο στο οποίο έχει ευαισθησία (αλλεργία). Ελαττώστε ή αποφύγετε να καταναλώνετε κρέας και γαλακτοκομικά. Επιλέξτε υγιεινά τρόφιμα, πολλά βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Κάντε βόλτες στην εξοχή και δοκιμάστε τη γιόγκα.

Φρύδια: Νεφρά

3

Η αφυδάτωση επηρεάζει τα νεφρά. Υπάρχουν μερικά πράγματα που προκαλούν αφυδάτωση: το κάπνισμα, το αλκοόλ, η κακή διατροφή, το υπερβολικό αλάτι και η έλλειψη κατανάλωσης νερού. Πιείτε άφθονο νερό, μείνετε μακριά από ζαχαρούχα αναψυκτικά, τα ροφήματα με καφεΐνη και το αλκοόλ. Επίσης, αντικαταστήστε το επιτραπέζιο αλάτι με θαλασσινό αλάτι.

Μύτη: Καρδιά

4

Η ρύπανση του αέρα, η κακή κυκλοφορία, και η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορούν όλα να επηρεάσουν αυτήν την περιοχή του προσώπου. Δοκιμάστε την άσκηση, απομακρύνετε τις τοξίνες με πράσινο τσάι και χλωρέλλα, διατηρήστε σε υγιή επιπέδα τη χοληστερόλη, και κρατήστε την πίεση του αίματος υπό έλεγχο με πιπέρι καγιέν, σκόρδο, και Reishi μανιτάρια.

Ζυγωματικά: Πνεύμονες

5

Η ρύπανση, το κάπνισμα και το άσθμα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε αυτή τη περιοχή του δέρματος. Ασκηθείτε αρκετά, μείνετε μακριά από ρύπανση, και σταματήστε το κάπνισμα. Πιείτε χυμούς από πράσινα λαχανικά (αγγούρι, σέλινο, λεμόνι και σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά της επιλογής σας).

Μάγουλα: Πνεύμονες και νεφρά

6

Το καπνισμα, η κακή διατροφή και η υψηλή πίεση μπορούν να επηρεάσουν αυτήν την περιοχή του προσώπου. Προτιμήστε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές και ασκηθείτε. Όταν εμπλέκονται τα νεφρά, αυτό υποδεικνύει ένα βαθύτερο επίπεδο γήρανσης και άγχος. Θρέψτε τα νεφρά (και τους πνεύμονες) με την κατάλληλη ενυδάτωση: θαλασσινό αλάτι και καθαρό νερό. Επίσης, το αγγούρι και το πεπόνι είναι ωφέλιμα για τα νεφρά.

Στόμα και πηγούνι: Στομάχι

7

Η υπερβολική κατανάλωση λίπους και γλυκών μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε αυτή την περιοχή. Αυτό ισχύει επίσης για την κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή και να καταναλώνετε πολλά φρούτα και φυτικές ίνες για τη βελτίωση της υγείας του στομάχου.

Σαγόνι και λαιμός – Ορμόνες

8

Η συνεχής κατανάλωση λανθασμένων τροφίμων, όπως και η κατανάλωση τροφών που περιέχουν ορμόνες, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά, μπορούν να διαταράξουν τα υγιή επίπεδα των ορμονών. Αποφύγετε την κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και το κοτόπουλο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά για την κινεζική χαρτογράφηση προσώπου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *