Προσλαμβάνονται στο ΙΚΑ οι επιτυχόντες των προκηρύξεων 8Κ και 9Κ του ΑΣΕΠ

Επιστρέφουν στις δουλειές τους οι επιτυχόντες των προκυρύξεων 8Κ και 9Κ του ΑΣΕΠ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης…

προωθεί νομοθετική ρύθμιση στην Βουλή που θα επιτρέψει την απορρόφηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ στις προκηρύξεις 8Κ και 9Κ από το ΙΚΑ…

κατά το έτος 2008. Θυμίζουμε ότι με συνεχείς παρεμβάσεις μας στην Βουλή από το 2010 ζητούσαμε να βρεθεί μια δίκαιη λύση για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που αν και επέτυχαν στις διαγωνιστικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ δεν προσλαμβάνονταν και ταλαιπωρούνταν από τους εναλλασσόμενους αρμόδιους Υπουργούς.

Επιτέλους ανέλαβε την αρμοδιότητα ένας άνθρωπος που αντιλήφθηκε το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργούσε το ίδιο το κράτος σε αυτές τις οικογένειες και εργάστηκε ώστε να βρεθεί μια δίκαιη λύση που να τους ικανοποιεί όλους. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα επικυρώσει η Βουλή τη νομοθετική αυτή πρωτοβουλία και θα δοθεί ένα οριστικό και δίκαιο τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία αυτών των συνανθρώπων μας.

Αποδεικνύεται ότι όπου τοποθετούνται άνθρωποι με διάθεση να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν και τα προκάλεσαν οι προκάτοχοί τους, μπορούν ψύχραιμα να αντιμετωπιστούν και να υιοθετηθούν λύσεις ακόμα και σήμερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, που αποφάσισε να ασχοληθεί και να λύσει αυτό το πρόβλημα και δεν το παρέπεμψε στο μέλλον όπως έκαναν οι προηγούμενοι από αυτόν αρμόδιοι Υπουργοί που εξέφραζαν απλώς και μόνο την συμπάθειά τους και δεν έκαναν τίποτα για να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *