Η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο είναι 80 χρονών και έχει 6χρονο γιο (εικόνες)

«Είναι ο γιος μου και όχι εγγονός μου» λέει η 80χρονη Omkali Singh από την Ινδία που θεωρείται σήμερα η γηραιότερη μητέρα του κόσμου.

Η γυναίκα έγινε μητέρα σε ηλικία 74 ετών όταν έφερε στον κόσμο δίδυμα. Αυτή και ο 89χρονος σύζυγος της παραδέχονται σήμερα ότι το να είσαι γονιός σε αυτήν την ηλικία είναι μια αρκετά απαιτητική δουλειά.

Η γέννηση «θαύμα» των διδύμων έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και έγειρε συζήτηση σχετικά με την μητρότητα σε αυτήν την ηλικία. Δυστυχώς πριν από δυο χρόνια το ένα από τα παιδιά απεβίωσε.

Σήμερα, η μητέρα του Amritwani, που αναπτύσσεται φυσιολογικά, δηλώνει ευτυχισμένη που είναι μητέρα ενός 6χρονου αγοριού. «Πρόκειται για ένα απερίγραπτο συναίσθημα». Όπως κάθε παιδί της ηλικίας του, ο μικρός είναι γεμάτος ζωή και δυσκολεύει την μητέρα του. «Μερικές φορές δυσκολεύομαι να τον πλύνω σωστά και να τον ντύσω. Χρειάζεται να τον κυνηγώ, πράγμα που είναι δύσκολο. Τα έχει αυτά η ηλικία μου».

Το ζευγάρι που ήδη είχε δυο κόρες και πέντε εγγόνια ήθελε απεγνωσμένα ένα αγόρι. Αποφάσισαν λοιπόν να γίνουν γονείς όταν η μεγαλύτερη κόρη τους, η Kamla ήταν 50 χρονών. «Σκεφτόσουν ότι εάν αποκτούσα αγόρι θα γινόμουν σαν τις άλλες μητέρες. Χωρίς γιο δεν υπήρχε ζωή για μένα» δήλωσε η μητέρα.

Αν και λατρεύει τον γιο της, η Omkali γνωρίζει ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της αλλά ελπίζει ότι θα προλάβει να τον δει να παντρεύεται.

«Δεν ανησυχώ, γιατί ξέρω ότι όταν πεθάνω η κόρη μου θα φροντίσει τον γιο μου. Ελπίζω απλά ότι θα παντρευτεί πολύ γρήγορα και θα μπορέσουμε, εγώ και ο άνδρας μου, να παραβρεθούμε στον γάμο του».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *