Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΕΝΑΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟΕΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 80% και 90 % ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Αέναα (Perpetual Bonds) ομόλογα ισον Perpetuum Mobile της οικονομικής λεηλασίας

Του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στην τραγωδία της Αντιγόνης, Στιχοι 524-622 διαβαζουμε:
«Το κακο παρουσιαζεται ως καλο στις σκεψεις εκεινου, τον οποιον ο θεος οδηγει προς την συμφορα».

Η δημιουργία της Ε.Ε. του Μααστριχτ ηταν μερος του σχεδιασμου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και της μασονιας για ενσωματωση του πολιτιστικου αυτου κεντρου της ανθρωποτητας στην Νεα Παγκοσμια Ταξη Πραγματων, με ολοκληρωτικη και τελικη εκτοπιση της Παλαιας…. Η μεταβολη απαιτει την καταστροφη της Παλαιας Παγκοσμιας Ταξης
Πραγματων και της αντικαταστασης της απο μια Νεα. Στον «Ενα Κοσμο» ανηκει η «Μια Ευρωπη», στο παγκοσμιο  υπερκρατος, το ευρωπα’ι’κο υπερκρατος. Η πολιτικη και οικονομικη περιφερειοποιηση του κοσμου, δηλαδη ο κατακερματισμος του κοσμου και ο περιορισμος του σε μερικες υπερκρατικες οντοτητες ειναι η ποιο απατηλη μεθοδος για την θεμελειωση μιας παγκοσμιας κυβερνησης. Ακομη και σημερα, στις αρχες του 2015, ο μεσος πολιτης της Ε.Ε. δεν κατανοησε οτι βρισκεται στο προτελευταιο σκαλοπατι προ του «Ενος Κοσμου».

Ως πρωτο βημα για την σχεδιασθεισα Νεα Ταξη Πραγματων επρεπε η Παλαια να μεταμορφωθη πρωτα σε ενα Χαος. Επρεπε να ξυλωθουν ολες οι μεθοριακες πελαδες, ολοι οι φραγμοι και οι εθιμοτυποιες μαζι με ολα τα στοιχεια της Παλαιας Ταξης Πραγματων και να αναστηλωθουν απο την αρχη. Με αλλα λογια, ως πρωτο βημα οφειλαν να καταστραφουν ολα τα κοινωνικα συστηματα και ολες οι κοινωνικες διαφοροποιησεις που δημιουργησεν η Παλαια Ταξη Πραγματων. Τα αποτελεσματα του βηματος αυτου φαινονται σημερα ξεκαθαρα στην Ελλαδα και στους Ελληνες, δηλαδη στους εχθρους των Μακκαβαιων. Με την μπασταρδοποιηση του ελληνικου πληθυσμου δημιουργηθηκε οπως επιδιωκονταν μια «κανονικη» για το συστημα, πληθυσμιακη ρατσα ανθρωπων. Η νεα ελληνικη πολυπολιτισμικη κοινωνια σχηματιζει ενα ακακα κουδουνιζοντα συνωνυμο, μια ρασικη-λα’ι’κη-εθνικη μονοχρωμα ντυμενη «ελληνικη κοινωνια».

Η ρασικα μη μπασταρδερμενη Ελιτ των Μακκαβαιων, δηλαδη η «ευγενης ρατσα εκ της χαριτος του πνευματος» εχει επιλεγει απο τον Γιαχβε για την κυριαρχια επι της Ε.Ε. και επι ολου του Κοσμου και εχει εκτοπισει στην αφανεια και με την μπασταροποιηση τους, τους φυσικους εχθρους τους, τους Ελληνες, τους Gojim, δηλαδη τα ζωα, τους Γα’ι’δαρους. Για τους λογους αυτους κατεστραφη απο τα τσιρακια (κυριως γερμανικα και απο τα εγχωρια) τοσο η εθνικη ταυτοτητα, οσο και η πολιτικη και οικονομικη ανεξαρτησια των Ελληνων. Οι Μακκαβαιοι ποτε δεν ξεχασαν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που κατελαβεν γυρω στα 170 π.Χ. την Ιερουσαλημ και ελληνοποιησε σχεδον το ημισυ του ιουδα’ι’κου πληθυσμου. Απο το 164 π.Χ. καθε χρονο την 13. Μαρτιου γιορταζουν παγκοσμια την εορτη τους «Ανουχατ» ως ημερα του Νικαναρος, δηλδη ως ημερα αναμνησης της δολοφονιας του Ελληνα αξιωματικου και της φρουρας του στην Ιερουσαλημ, οπως περιγραφεται στο πρωτο βιβλιο των Μακκαβαιων και στο Ταλμουδ.

Στο πρωτο αυτο βημα της Νεας Ταξης Πραγματων επελεγη η Ελλας απο τους εγκληματιας της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου, ως «Πειραματοζωο». Γιατι η Ελλας και οχι καποια αλλη χωρα της Ε.Ε.; Διοτι πρεπει να ισοπεδωθει πολιτικα, οικονομικα και κοινωνικα η χωρα και οι γνησιοι Ελληνες κατοικοι της, οι απογονοι αυτων που ευεργετησαν οσο κανεις αλλος την Ευρωπη και τον υπολοιπο Κοσμο, δηλαδη πρεπει να ισοπεδωθουν ολα τα συμβολα, που λαμπουν ακομη, της Παλαιας Ταξης Πραγματων!

Απο το γερμανικο Think-Thanks DIW (εβδομαδιαια ενημερωση Αρθ. 31+32.2014) τα ανοιχτα ακομη χρεη της Ελλαδος προς τους πιστωτες (Ιουλιος 2014) εχουν ως εξης:

                                                                       Δισεκατομμυρια
                                                                            Ευρω

European Financial Stability Facility (EFSF)                  132,88
Greek Loan Facility (GFL)                                           54,36
Europäisches System der Zentralbanken (ESZ)              27,18
Internationaler Währungsfonds (IWF)                          30.20
Private Gläubiger, umstrukturiert                                 33,22
Private Gläubiger                                                       3,02
                                                                         ————
                                                                           280,86      

Εδω δεν συμπεριλαμβανονται τα 15 δισεκατομμυρια Ευρω «συναλλαγματικων αξιων».

Αυτο ομως που οι ευρωπαιοι δεν γνωριζουν, διοτι τους αποκρυβεται συστηματικα απο την Κομισιον και την ΕΚΤ, ειναι οτι μεσα στα ανοιχτα ακομη χρεη της Ελλαδος συμπεριλαμβανονται τελειως παρανομα και νομικα απαραδεκτα τα χρεη των ιδιωτικων τραπεζων που πληρωθηκαν απο τον κρατικο προ’υ’πολογισμο. Οι ιδιωτικες τραπεζες και της Ελλαδος, υπαγονται στον ελεγχο της ΕΚΤ και για τις οποιες αυτη ευθυνεται. Τα χρεη των τραπεζων αυτων που δια παρανομων νομων επιβαρυναν τον κρατικο προ’υ’πολογισμο της Ελλαδος υπηρξαν στην πραγματικοτητα χρεη της ΕΚΤ και ειχαν ως εξης:


Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *