Τελευταία Νέα

Ατρόμητος 83χρονος μαχαίρωσε επίδοξο ληστή

Το μπελά του βρήκε ένας κλέφτης όταν κατά τη διάρκεια της διαρρήξεις του σπιτιού δυο ηλικιωμένων έφυγε τραυματισμένος από το μαχαίρι που κρατούσε στα χέρια του ο παππούς!

Το περιστατικό συνέβη στην …
Brisbane της Αυστραλίας στην ήρεμη γειτονία του Gilruth Rd γύρω στις 20:30 το βραδάκι.

Όταν ο 83χρονος Edwin Dowdy και η 76χρονή σύζυγός του Jutta κατάλαβαν ότι κάποιος είχε εισβάλει στο σπίτι τους, δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους.

Και οι δύο έχοντας μαύρη ζώνη στο Aikido γνώριζαν παρά την ηλικία τους πως να τον ακινητοποιήσουν.

Παίρνοντας ένα κουζινομάχαιρο ο 8χρονος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον νεαρό. Αρχικά τον προειδοποίησε ότι έχει μαχαίρι και του ζήτησε ευγενικά να φύγει.

Ο νεαρός θεώρησε ότι ο υπερήλικος δεν μπορούσε να του κάνει κακό και έτσι άρπαξε δυο τσάντες.

Εκείνη τη στιγμή ο Edwin του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με στην κοιλιακή χώρα. Ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι και τράπηκε σε φυγή.

Ο επιθεωρητή Robert Hitch που έφτασε στην περιοχή ανέφερε “Είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να υπερασπίζεται την περιουσία του ωστόσο η δύναμη που χρησιμοποιεί να μην επιφέρει τραυματισμούς, έστω και αν πρόκειται για κλέφτη”.

Παντού στο δρόμο υπάρχει αίμα του δράστη ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Οι αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες να την ενημερώσουν σε περίπτωση που έχουν στη μνήμη τους την εικόνα του δράστη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *