Νεώτερη ενημέρωση: Με απίστευτη αγριότητα χτύπησαν την 84χρονη οι ληστές στη Λαμία

Δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι οι αδίστακτοι ληστές βίασαν την άτυχη γριούλα, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας…
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, όχι τόσο από τη ληστεία, αλλά από την απίστευτη αγριότητα των κακοποιών οι οποίοι έδεσαν χειροπόδαρα και χτύπησαν πολύ άσχημα στο πρόσωπο και στο σώμα μια ανυπεράσπιστη γριούλα, 84 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δράστες είναι δυο νεαροί, που δεν φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν ξένη γλώσσα μεταξύ τους, όπως κατάφερε να πει η γιαγιά στους αστυνομικούς.

Της έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και την χτύπησαν αλύπητα για να τους πει που έχει τα χρήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη τι βρήκαν και πήραν μαζί του όταν έφυγαν.

Οι δυο δράστες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 9:30΄ χθες το βράδυ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο.

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε η κόρη της στις 9:00΄ το πρωί, όταν την αναζήτησε, αφού ανησύχησε που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αντικρίζοντας μέσα στα αίματα την μητέρα της σε πολύ άσχημη κατάσταση από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί κυρίως στο πρόσωπο.

Τα όσα κυκλοφόρησαν περί βιασμού της 84χρονης από τους δυο νεαρούς ληστές, δεν επιβεβαιώνονται αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, ούτε ανέφερε κάτι η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς, ωστόσο θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Γείτονες είπαν στο LamiaReport, ότι τα τελευταία βράδια είδαν έναν ύποπτο νεαρό που “γυρόφερνε” στη γειτονιά, αλλά που να φανταστούν την εξέλιξη.

Ο τρόπος που έγινε η ληστεία μοιάζει πάρα πολύ με τον τρόπο που δρούσε η 4μελής εγκληματική ομάδα, που επίσης στόχευε ηλικιωμένους στη Φθιώτιδα και μέλος της οποίας συνελλήφθη πριν τρις ημέρες.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Ρομάνο, που εμπλέκεται σε τρεις ληστείες ηλικιωμένων σε Καραβόμυλο, Στυλίδα και Λαμία.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δυο νεαροί που λήστεψαν την 84χρονη χθες βράδυ να είναι οι συνεργοί του 21χρονου Ρουμάνου.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *