Κύριε Κεδίκογλου, γιατί το Δημόσιο πετάει 84000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ για να παίρνει η κυβέρνηση δυο φορές ειδήσεις απ το Reuters?

Το Δημόσιο πληρώνει δυο φορές για ειδήσεις του Reuters
Πολλά ερωτήματα προκαλεί η συμφωνία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης με το διεθνές πρακτορείο Reuters, με χρονικό ορίζοντα δυο έτη και κόστος για το Ελληνικό Δημόσιο 84000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ…
Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες» (οι οποίες χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη απόφαση ως…Σκανδαλάκι), η απευθείας ανάθεση της προμήθειας του δελτίου ειδήσεων από το Reuters, ειδικά για την υπηρεσία της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εξωτερικού, φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα Ανδρέα Κατσιανιώτη. Γίνεται με επίκληση της ανάγκης για την ενημέρωση των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας και έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου 2013.

Η ΓΓ απέρριψε μάλιστα τη γνωμοδότηση πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης στην οποία διαπιστώθηκαν αντιρρήσεις και επιφυλάξεις για την εν λόγω σύμβαση και την αναγκαιότητά της.

Να σημειωθεί ότι το διεθνές δελτίο του Πρακτορείου το λαμβάνει ήδη το ΑΜΠΕ και η Γενική Γραμματεία έχει επίσης πρόσβαση παροχής ενημερωτικών δελτίων από το ΑΠΕ.

Είναι άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία, που έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες παγκόσμιες πρωτοτυπίες Κεδίκογλου.

Ποιός είναι λοιπόν ο λόγος να αποκτήσει η κρατική υπηρεσία ενημέρωσης της κυβέρνησης για δεύτερη φορά το ενημερωτικό δελτίο του Reuters;

‘Εχουν 84000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ για πέταμα;

‘Εχουν ειδικές ανάγκες ενημέρωσης στην κυβέρνηση:

Έχουν σχέδια αλά ΕΡΤ για το Άθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων;

http://lefteria-news.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *