ΣΟΚ στη Φθιώτιδα: 85χρονος ασελγούσε σε 5χρονο κοριτσάκι;

Πάγωσαν οι γιατροί ακούγοντας τις περιγραφές της μικρής…
 Αρνείται τις κατηγορίες ο ηλικιωμένος και κάνει λόγο για εκβιασμό, με στόχο να του αποσπάσει χρήματα η Βουλγαρικής υπηκοότητας γιαγιά της 5χρονης – Στην Αθήνα για εξετάσεις η μικρή – Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι συγχωριανοί του για τον ηλικιωμένο στην ‘Ημέρα”, που έκανε και το ρεπορτάζ.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην μικρή κοινωνία ενός χωριού στη δυτική Φθιώτιδα. Οι κατηγορίες σε βάρος του 85χρονου είναι πολύ βαριές και σύμφωνα με πληροφορίες διώκεται για κακούργημα.

Ο ίδιος κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του, από την γιαγιά της 5χρονης, με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα.

Ωστόσο οι περιγραφές της μικρής είναι τρομακτικές και πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί και γιατροί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 60χρονη γιαγιά έμενε μαζί με τον 85χρονο και στο παρελθόν πρόσεχε συγγενικό του πρόσωπο.

Τώρα η 60χρονη Βουλγάρα φρόντιζε άλλον ηλικιωμένο και πολλές φορές άφηνε το 5χρονο κοριτσάκι μαζί με τον “παππού”. Η 60χρονη ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον 85χρονο.

Η αποκάλυψη

Τη Δευτέρα το κοριτσάκι παραπονέθηκε ότι είχε πόνο στην κοιλιά και τα γεννητικά του όργανα. Τότε η γιαγιά του μαζί με τον 85χρονο τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί κατά την εξέταση η γιαγιά αποκαλύπτει στους γιατρούς ότι ο 85χρονος ασελγεί εδώ και έξι μήνες στην 5χρονη εγγονή της, ενώ οι περιγραφές που έκανε στη συνέχεια το κοριτσάκι στους γιατρούς είναι ανατριχιαστικές.

Όλα αυτά γινόταν όταν η γιαγιά απουσίαζε ή όταν αυτή κοιμόταν.

Οι γιατροί όπως ήταν αναμενόμενο ενημέρωσαν την αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το παιδί με εντολή της Εισαγγελίας εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και έχει ήδη μεταφερθεί στην Αθήνα για εξετάσεις.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο 85χρονος τα έμαθε όλα αυτά στο νοσοκομείο και όταν κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς αρνήθηκε τα πάντα. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο ίδιος επέμενε να πάνε το παιδί στο νοσοκομείο για να δουν από που προέρχεται ο πόνος που ισχυριζόταν ότι είχε.

Είπε επίσης ότι η 60χρονη του ζητούσε συνεχώς περισσότερα χρήματα και εκείνος αρνούνταν να της δώσει.

«Το κάνει για τα χρήματα και για να με εκδικηθεί… », είπε στους αστυνομικούς.

Οι συγχωριανοί στο άκουσμα της είδησης έχουν παγώσει ωστόσο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 85χρονο και διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για τα όσα καταγγέλθηκαν.

Lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *