Κάστρο: Στα χέρια της Αστυνομίας οι μεταφορείς των 850 κιλών χασίς

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο Έλληνες που από τις έρευνες προέκυψε ήταν οι μεταφορείς των 850 κιλών χασίς που έβγαλε χθες τα ξημερώματα το κύμα σε παραθαλάσσια περιοχή του Κάστρου…
Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, με βάση πληροφορίες του ileiapost.gr, έπαιξε από ότι φαίνεται ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε στην ίδια περιοχή καθώς επίσης και η μεθοδικότητα με την οποία προσέγγισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Πρόκειται για δύο άτομα από του Μάχου και του Βρανά, περιοχές που ανήκουν στον πρώην Δήμο Βαρθολομιού στους οποίους έφθασε η Αστυνομία μετά από τις έρευνες που διενήργησε. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Το χρονικό

Περισσότερα από 800 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν σε παραλία της Ηλείας την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου του 2013.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, μετά από ανεύρεση χθες 12-9-2013 και ώρα 03:20, στη παραλία Ανάληψης του Κάστρου Κυλλήνης πενήντα εξι δεμάτων, τα οποία περιείχαν πεντακόσια πενήντα έξι πακέτα με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 832,515 κιλών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

ileiapost.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *