Άφηναν το 8 μηνών μωράκι τους να πεθαίνει και δεν καλούσαν τον γιατρό!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου για ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ το οποίο κατηγορείται για το θάνατο του δεύτερου γιου τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 8 μηνών μωράκι αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και οι γονείς του το άφησαν να βασανίζεται λογω των… θρησκευτικών τους πιστεύω που τους απαγορεύει να φωνάζουν γιατρό στο σπίτι.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ακριβώς το ίδιο περιστατικό είχε συνέβη και στον πρώτο τους τους γιο, ο οποίος πέθανε από πνευμονία σε ηλικία 2 ετών!

Ο δικαστής ήταν καταπέλτης: «Το κάνατε αυτό ήδη μια φορά και οι επιπτώσεις ήταν τραγικές». Αυτή ακριβώς την απάντηση έδωσε στους Χέρμπερτ και Κάθριν Σάιμπλ όταν του είπαν ότι προσεύχονταν ο Θεός να κάνει καλά τον Μπράντον.

Το ζευγάρι περιμένει τώρα την απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραβίασε τους όρους της 10ετούς αναστολής που τους έχει επιβληθεί, όταν είχαν καταδικασθεί σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας το 2009 μετά το θάνατο του δυο ετών γιου τους.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι μεγάλωσε στην νοτιοανατολική Φιλαδέλφεια πηγαίνοντας στην First Century Gospel Church η οποία θεωρεί αμαρτία το να εμπιστεύεσαι την υγεία σου στα χέρια γιατρών και όχι στη δύναμη του Ιησού Χριστού.

fwnazw.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *