ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ EXTRA

Ο κ. Σαμαράς στη ΔΕΘ παρουσίασε ως αδιόρθωτους υπονομευτές των προσπαθειών για διάσωση της οικονομίας το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή και ομολογουμένως στο σημείο αυτό δεν έχει άδικο. Τόσο η αριστερά του όχι σε όλα και των απατηλών υποσχέσεων, όσο και η φασιστική και….
ναζιστική ακροδεξιά οφείλουν την ύπαρξή τους και συνδυάζουν την εφήμερη άνοδό τους με το κατρακύλισμα της χώρας.

Όμως και εσείς κ. Σαμαρά, που επιχειρήτε να εμφανίζεστε ως εκφραστής των υγιών δυνάμεων της χώρας, έχετε λερωμένη τη φωληά σας και είστε υπεύθυνος ενός γιγάντιου εγκλήματος σε βάρος της χώρας. Προστατεύετε την κοινωνική ελίτ που δημιουργήσατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια, διατηρήτε όλα τα προνόμιά της άθικτα και βάζετε να πληρώσει ο φτωχός κόσμος τις κλεψιές των μεγαλοεκδοτών του 1999 και το πελατειακό φαγοπότι της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης. Αφήνετε δηλαδή κ. Σαμαρά να υποφέρει ένας ολόκληρος λαός, για να σωθούν οι έξι οικογένειες της διαπλοκής, οι 500 χιλιάδες οικογένειες της ελίτ που δημιουργήσατε (πολυθεσίες, πολλαπλές συντάξεις) και οι μόνιμες οικογένειες της πολιτικής που ενώ είναι υπεύθυνες για το κατάντημα της χώρας γαντζώνονται με νύχια και δόντια στην εξουσία.

Ακόμη είπατε στη ΔΕΘ κ. Σαμαρά ότι ο στόχος σας είναι το πλεόνασμα. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ σας έχει τονίσει ότι πλεόνασμα που βασίζεται σε βάρβαρα και ως εκ τούτου μη δυνάμενα να είναι μόνιμα μέτρα, δεν πείθει τις αγορές. Συνεπώς διαφημίζετε το τίποτε. Ακόμη είπατε ότι ενώ πριν 1 χρόνο συνεζητείτο η έξοδος της χώρας από το ευρώ, τώρα κανένας δεν μιλάει για τέτοιο ενδεχόμενο. Και αυτό είναι ψευδές, πάμπολλα δημοσιεύματα του ξένου τύπου αμφισβητούν το ότι η Ελλάδα τελικά θα τα καταφέρει και μέσα στη Γερμανία δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι την Ελλάδα κακώς την βάλαμε στο ευρώ και ήταν λάθος που αρχίσαμε να την δανείζουμε, τα χρήματα μας θα πάνε χαμένα.

Είπατε κ. Σαμαρά ότι στη ΔΕΘ υπήρχε το έθιμο να έρχονται οι πρωθυπουργοί να μοιράζουν παροχές και υποσχέσεις με δανεικά, να λένε δηλαδή ψέματα. Με την παρουσία σας, με τα λεγόμενά σας, το θλιβερό αυτό έθιμο το τηρήσατε, μπορεί οι υποσχέσεις για παροχές να περιορίστηκαν στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ένστολους, όμως η όλη περιγραφή σας για τα συμβαίνοντα είναι ψευδής.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ επιμένει στην ανάγκη άμεσης παραίτησης σας κ. Σαμαρά και στον σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών με οικουμενική στήριξη. Μόνο μία τέτοια κυβέρνηση, με 8 μόνο τεχνοκράτες υπουργούς και αποκλεισμό συμμετοχής πολιτικών προσώπων, μπορεί να ανορθώσει τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας μας και να επαναφέρει σταδιακά το οικονομικό ισοζύγιό της. Ρίχτε κ. Σαμαρά μία ματιά στο βίντεο παρουσίας σας στη ΔΕΘ, να δήτε ποιοί σας χειροκροτούσαν. Διακρίναμε βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας (όλοι τους συμμέτοχοι στο πελατειακό φαγοπότι των τελευταίων δεκαετιών), διακρίναμε υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, διακρίναμε τον Άδωνι Γεωργιάδη εκδότη ακροδεξιών εκδόσεων. Αν σας έπεισε το χειροκρότημα όλων αυτών των κυρίων σίγουρα πλανάσθε. Ο λαός θα μπορούσε να χειροκροτήσει την ομιλία σας; Όχι βέβαια.
Σας γνωστοποιούμε ότι το δικαστήριο (ασφαλιστικά μέτρα) κατά του EXTRA για τις ώρες μετάδοσης της εκπομπής του Βασ. Λεβέντη, θα γίνει Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 2013 στο κτίριο Προκάτ 4 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, στις 9 η ώρα το πρωί. Ελπίζουμε στην απονομή δικαιοσύνης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *