Αδίστακτοι: Χτύπησαν, φίμωσαν και έδεσαν 94χρονη κατάκοιτη, που είδε τον ξάδελφό της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της

Ηλικιωμένοι έζησαν τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών – Δεν άντεξε ο ένας και ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα από τη
ληστεία που έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα του άτυχου ηλικιωμένου είναι πάνω από καφετέρια, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη θαμώνες που έβλεπαν τον αγώνα μπάσκετ της εθνικής μας.

Όλα έγιναν γύρω στις 9:30΄ το βράδυ. Οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στον 83χρονο και όταν πήγε να μπει στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, όπου διαμένει με την 94χρονη κατάκοιτη ξαδέλφη του, μπήκαν και αυτοί μαζί του.

Οι αδίστακτοι ληστές, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τουλάχιστον δυο, τους φίμωσαν και τους έδεσαν, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να χτυπούν στο πρόσωπο τον ηλικιωμένο για να τους πει που έχει το κομπόδεμα και τα κοσμήματα.

Μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν και την κατάκοιτη γυναίκα για να τους πει που είναι κρυμμένα τα χρήματα. Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι και έφυγαν χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς πήραν.

Στις 10:15΄ το βράδυ οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από γείτονα ότι πιθανότατα οι ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα ληστείας. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα βρήκαν νεκρό τον 83χρονο, πεσμένο στο διάδρομο, φιμωμένο και δεμένο.

Η 94χρονη ήταν ζωντανή. αλλά τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ, αφού είδε τον ξάδελφό της να αφήνει την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της από τα όσα έζησε στα χέρια των αδίστακτων ληστών

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται προσαγωγές υπόπτων.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *