Πώς το δαχτυλίδι σε πρόταση γάμου βρέθηκε στον πάτο λίμνης; (video)

1Ο χρήστης του Youtube με το ψευδώνυμο Swilk 16 ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο της πρότασης γάμου που έκανε στην καλή του. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε δύο εκατομμύρια χτυπήματα μέσα σε τέσσερις μέρες, προφανώς επειδή η ατυχία του χρήστη, σε μια τέτοια στιγμή, ήταν πραγματικά μεγάλη.
Ο νεαρός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην φίλη του και νόμιζε ότι τα είχε οργανώσει όλα τέλεια! Πήγαν για μια βόλτα σε λίμνη με θαλάσσιο ποδήλατο και είχε ζητήσει από τους φίλους τους να βρίσκονται στην ακτή και να κρατούν πλακάτ με την ερώτηση «θα με παντρευτείς;», την στιγμή που εκείνος θα της έκανε την πρόταση.
Καθώς το ζευγάρι βρισκόταν στο θαλάσσιο ποδήλατο, ο άντρας έβγαλε το δαχτυλίδι από την τσέπη του και ενώ ήταν έτοιμος να κάνει την πρόταση, η κοπέλα σε μια κίνηση χαράς του χτυπάει το χέρι και το δαχτυλίδι πέφτει… στον πάτο της λίμνης.
Κανείς δεν έμαθε αν η κοπέλα είπε το πολυπόθητο «ναι» μετά το απροσδόκητο γεγονός που άφησε τον νεαρό άντρα, αλλά και τους φίλους του αποσβολωμένους. Μπορούμε, ίσως, μόνο να υποθέσουμε, ότι αφού ο άντρας ανέβασε το βίντεο στο Youtube, μάλλον η σύντροφός του θα του έδωσε καταφατική απάντηση!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *