Aναχωρεί ο ΠΑΟΚ, ακολουθεί κι ο Όλσεν

1Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον ΠΑΟΚ, που με ελάχιστο off από τις προπονήσεις, υποχρεούται να εμφανιστεί έτοιμος (πολύ σύντομα) στα προκριματικά του Europa League.

Η προετοιμασία του ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ και των συνεργατών του.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο Κροάτης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (2/7) στο Ντόορβερθ, όπου και θα τους συναντήσει ο Έργκους Κάτσε. Στους 23 παίκτες βρίσκεται και ο Λούκας έως ότου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Στις 4 Ιουλίου αναμένεται να ενσωματωθούν οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Ραζβάν Ρατς, Ρόμπερτ Μακ και στις 8 του μηνός ο Κριστιάν Νομπόα.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κ.Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *