AΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Πρώτη Οργανωτική Συνάντηση

Οι “Αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά”, ομάδα αποτελούμενη από ανθρώπους που μετατράπηκαν σε οφειλέτες…

καλεί σε οργανωτική συνάντηση, συζήτηση και λήψη αποφάσεων, την
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, ώρα 6μμ, στην αίθουσα του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όσους έχουν περιέλθει σε κατάσταση υπερχρέωσης και σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς όλους τους οργανισμούς του Κράτους των Τραπεζιτών (εφορία, ταμεία, δήμους, τράπεζες). 
Απευθύνεται σε κάθε έναν που έχει πληγεί από την σχεδιασμένη έλλειψη χρήματος και έχει μετατραπεί σε οφειλέτη, ανασφάλιστο, άνεργο και χρεοκοπημένο και σε όσους διαβλέπουν ότι θα έρθει η σειρά τους.

Τούτη την ώρα, που η εισπρακτική εταιρεία των τραπεζών, με την επωνυμία “κράτος”, ξεκίνησε την τελική επίθεση ενάντια στις ζωές μας και τις περιουσίες μας, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από την ενότητα και την πολύπλευρη συλλογική απάντηση.

Οι “Αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά” είναι μέρος του μεγάλου δικτύου οφειλετών, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει απλωθεί σε 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Και ο αριθμός αυτός, διαρκώς, αυξάνεται.

Η Δύναμη των πολλών να γίνει ο φόβος όσων, υπηρετώντας τους τραπεζίτες και τους λίγους συμμάχους τους, κινούν διαδικασίες απαλλοτρίωσης περιουσιών και στέρησης της ελευθερίας εκατομμυρίων Ελλήνων, που τα χρηματοπιστωτικά παιχνίδια μετέτρεψαν σε οφειλέτες.

Να γίνουμε ο φόβος όσων οδηγούν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε απάνθρωπη εξαθλίωση.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

(Και θα το εξηγήσουμε σε όσους δεν το ξέρουν, με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *