Aπολογείται σήμερα για το μακελειό στη Γέργερη

Ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία άσκησε ο Εισαγγελέας στον 51χρονος για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στην Γέργερη την περασμένη Τετάρτη. Ο 51χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή…
Όπως έγραψε το prismanews.gr Την ίδια ώρα σε ανθρωποκηνυγητό έχει επιδοθεί η αστυνομία αναζητώντας τόσο τον 28χρονο γιο του δράστη όσο και τον αδερφό του 43χρονου τραυματία που αναζητείται και αυτός αφού φέρεται να ξεκίνησε εκείνος με την πράξη του το μακελειό, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το χρονικο


Πατέρας και γιος μάλωσαν με τον συγγενή τους στο χωριό για κτηματικές διαφορές. Νωρίτερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός του τραυματία, ένας 39χρονος, είχε πάει στο σπίτι των άλλων δύο και είχε πυροβολήσει.

Εκείνοι στη συνέχεια στράφηκαν πήραν τα όπλα τους και άρχισε το μακελειό … Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εν λόγω οικογένεια μαλώνει επί τουλάχιστον 25 χρόνια για κάποια χωράφια και πολύ συχνά η αστυνομία καταλήγει να μπαίνει στη μέση. 
Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο αφού ο 43χρονος τραυματίας είναι πολύ σοβαρά χτυπημένος στο αριστερό πόδι. 
Μάλιστα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ με σοβαρότατα τραύματα στο αριστερό πόδι μετά από 4 βολίδες που δέχτηκε.
prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *