Agglika online – ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες online

Εάν θέλετε να μάθετε Αγγλικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, αλλά δεν υπάρχει στην πόλη ή στην περιοχή που μένετε κάποιο εξειδικευμένο φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξειδικευμένα κέντρα ξένων γλωσσών για ενήλικες “Ευρωδιάσταση”. Η Ευρωδιάσταση προσφέρει ταχύρυθμα live μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet, αποκλειστικά για ενήλικες. Ο εξ αποστάσεως σπουδαστής παρακολουθεί το τμήμα που θα επιλέξει σε πραγματικό χρόνο, όπως και ο σπουδαστής που έχει φυσική παρουσία στην τάξη, συμμετέχοντας σε ένα “ζωντανό” μάθημα και αλληλεπιδρώντας με τους καθηγητές του και τους υπόλοιπους σπουδαστές. Μοναδική προϋπόθεση είναι να διαθέτει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση Internet.

Ταυτόχρονα, η Ευρωδιάσταση παρέχει στους σπουδαστές που παρακολουθούν τα μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως και “γραμμή βοήθειας” (πρόσθετο καθηγητή) μέσω της οποίας μπορούν να επιλύσουν τυχόν πρόσθετες απορίες.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα Αγγλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση, μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Έως 63% έκπτωση στα δίδακτρα των προγραμμάτων αρχαρίων έως Lower και έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα των προγραμμάτων Proficiency.
2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό των Αγγλικών, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).
3) Bonus άμεσης εγγραφής.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για το μήνα Οκτώβριο.

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα φροντιστήρια Αγγλικών για ενήλικες, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της. Η Ευρωδιάσταση διατηρεί επί σειρά ετών ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση (Hellenic American Union), επίσημο εξεταστικό φορέα των εξετάσεων Lower Michigan ECCE και Proficiency Michigan ECPE στην Ελλάδα. Η Ευρωδιάσταση έχει επίσης βραβευθεί με Certificate of Recognition από την Ελληνοαμερικανική Ένωση για τη συνεισφορά της στη διάδοση της Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές για ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών (αρχαρίων, Lower, Proficiency)           

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *