Δημοσκόπηση της Alco δίνει 5,7% και 24 έδρες στον ΛΑ.Ο.Σ

Δημοσκόπηση της Alco του μηνός Απριλίου για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα

ΠΑ.ΣΟ.Κ 21,5% (-0,4)
Ν.Δ. 19,4% (-0,2)
Κ.Κ.Ε 8,5% (+0,2)
ΛΑ.Ο.Σ 5,7% (+0,1)
ΣΥ.ΡΙΖ.Α 3,2% (+0,6)
ΔΗΜ.ΑΡ. 2,3% (+0,3)
Οι.Πράσινοι 2% (-0,2)
ΔΗ.ΣΥ. 1,7% (-0,7)
Άλλο 4,1% (-)……..

Λευκό/Άκυρο 9,3% (+1,7)
ΔΞ/ΔΑ 6% (-0,7)
Αποχή 16,3% (-0,7)
Το συν και πλην στην παρένθεση αφορά την αντίστοιχη άνοδο ή πτώση των ποσοστών, σε σχέση με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον Μάρτιο.

Με αναγωγή τα ποσοστά γίνονται:

ΠΑ.ΣΟ.Κ 28,9% και 129 έδρες
Ν.Δ. 26,1% και 80 έδρες
Κ.Κ.Ε 11,4% και 35 έδρες
ΛΑ.Ο.Σ 7,7% και 24 έδρες
ΣΥ.ΡΙΖ.Α 4,3% και 13 έδρες
ΔΗΜ.ΑΡ. 3,1% και 10 έδρες
Οι.Πράσινοι 2,7% –
ΔΗ.ΣΥ. 2,3% –
Άλλο 5,5% –
ΔΞ/ΔΑ 8% –
Η διαφορά ανάμεσα στα 2 μεγάλα κόμματα από 9,2% που ήταν τον Απρίλιο του 2010 έφτασε στο 2,1% μέσα σε έναν χρόνο.

Στην ερώτηση: “Ποια κυβέρνηση νομίζετε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα την οικονομική κρίση” οι ψηφοφόροι απαντούν:

ΠΑ.ΣΟ.Κ 14%
Ν.Δ. 8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ. 9%
ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ.-ΔΗ.ΣΥ. 6%
Τεχνοκρατών 15%
Καμμία 40%
ΔΞ/ΔΑ 8%
Στην ερώτηση: “Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα φαινόμενα βίαιης αποδοκιμασίας υπουργών της κυβέρνησης”:

Συμφωνώ 40%
Διαφωνώ 56%
ΔΞ/ΔΑ 4%
Στην ερώτηση: “Πιστεύετε ότι το σημερινό κυβερνητικό σχήμα μπορεί να υλοποιήσει όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και πρέπει να παραμείνει, ή μπορεί να γίνει ανασχηματισμός”:

Να παραμείνει 15%
Ανασχηματισμός 44%
ΔΞ/ΔΑ 41%
Στην ερώτηση: “Παρά τις διαψεύσεις, πιστεύετε ότι τελικά θα πάμε σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους ή όχι;”:

Ναι 47%
Όχι 24%
ΔΞ/ΔΑ 29%
Η δημοσκόπηση διεξήχθη σε δείγμα χιλίων ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω, σε ολόκληρη την Ελλάδα, στις 15-19 Απριλίου 2011.

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

28 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ 5:14
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΝΑΙ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 2.20….ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ….(ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ???)

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11%… ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ: ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ………………….

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΤΕ ΞΑΜΩΛΗΘΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ-ΜΑΝΩΛΙΔΗ-ΨΙΝΑΚΗ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ-ΜΠΕΚΑΤΟΡΟΥ-ΖΩΗΡΟΥ-ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ GAMHSEI ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΣΑΣ
  ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Χάρη στον Καρατζαφέρη και στο ΛΑ.Ο.Σ ακούστηκαν ξανά μετά από χρόνια λέξεις όπως «Γεώργιος Γρίβας», «Ε.Ο.Κ.Α», «γενοκτονία», «αγνοούμενοι», «έθνος», «λαθρομετανάστες», «απέλαση», «Ορθοδοξία»

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΗ ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 50% ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΠΑΠΑΡΙΓΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΗΣΘΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΥΑΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΛΗΠΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
  ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!

  ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ 2/20.
  (ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ)

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ …….ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΕΛ.ΛΑΟΥ !!!!!!
  ΓΙΑΤΙ???????
  ΤΥΧΑΙΟ?????
  ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΛΕΙ????

  Reply
 10. Ανώνυμος

  Κ Α Ρ Α Τ Ζ Α Φ Ε Ρ Η

  Π Ο Υ Σ Τ Η

  Κ Α Ι

  Μ Α Λ Α Κ Α

  Σ Ε …Ψ Η Φ Ι Σ Α Μ Ε

  Γ Ι Α…. Π Λ Α Κ Α

  Reply
 11. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ

  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ..ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ…ΒΛΕΠΕ…ΨΙΝΑΚΗΔΕΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ Κ.ΛΠ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ ΝΑΖΙ Κ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΤΟΝ ΦΟΒΟ Κ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ..ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΑΟΣ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Απο πολλους αλλους ο κ. Καρατζαφερης ειναι ο πλεον
  προορατικος και εθνικοφρων,εν σχεσει με τους αλλους ολους μαζυ.Ειναι προεδρος ουσιαστικα
  το μοναδικου εθνικου κομματος.

  Reply
 13. Ανώνυμος

  Κ ΕΓΩ ΕΧΕΣΑ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΛΑΛΛΕΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕς ΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣΣΣΣΣΣ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ…ΠΑΣΟΚ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΡΑΔΙΣΤΗς ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ …ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

  Reply
 14. Ανώνυμος

  τα αυγα χρυσα που ειναι παιδια;θα μπουν στην βουλη,ειναι ψευτικο η δημοσκοπηση.

  Reply
 15. Ανώνυμος

  efaga εχεσα καλα σαν τον καραμανλη μια κουραδα μεγαλη μετα κατουρησα σαν την αλογοσκουφα ,εριξα μιακλανια σαν τον ρουσοπουλο κ τωρα ξαναπαω να χεσω οπως ο χοντρος που εφερε την ελλαδα σε αυτα τα χαλια 5 χρονια που κυβερνουσε συγνωμη εχεζε…ο σαμαρας οπροδοτης κανεις δεξιος δεν τον ψηφιζει εγω ειχα ψηφισει νδ κ παραδεχομαι οτι εκανα την μεγαλυτερη μαλακια οποτε μονο πασοκ η λαος η ντορα…οχι σαμαροσκυλο θα χρεωκοπησουμε με αυτον τον σιονιστη με αυτον τον αλβανοδεν εχω ορεξη για τετοια …μονο πασοκ μαγκες να κοιμομαστε ησυχοι…παω να χεσω καλα κουραδες σαν τον καραμανλη…πρατσσσσσσ προυτσσσσσσ σαμαρα να μια κουραδα!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 16. ΕΛΛΗ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.ΠΑΝΤΑ 'ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΗ' Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  Reply
 17. Ανώνυμος

  Το άλλο με τους εθνοπροδότες, πατριδοκάπηλους, θεομπαίχτες, ηλίθιους μαλακοπόνηρους, κολοτούμπες, καριόληδες αρατζαφέρνηδες το ξέρετε?????
  Αν ψηφίσει ο κόσμος τα υπάρχοντα κόμματα, πάνω από 50% (όλα μαζί, τότε θα είναι άξιος της τύχης του, πρέπει να μεταναστεύσουμε γρήγορα, τίποτε πια δεν θα σώζεται…

  Reply
 18. Ανώνυμος

  ΤΟΥ ΔIΝΕΙ Η ΑLCO TOY

  ΚΑΡΑΤΖΑΠΟΥΣΤΗ

  ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥ@Ι ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ

  Reply
 19. Ανώνυμος

  Δημοσκόπηση της Alco δίνει 5,7% και 24 έδρες στον ΛΑ.Ο.Σ!!!!!!!1111XAXAXAAAA ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΞΕΡΣΣΣΣ;;;;;

  Reply
 20. Ανώνυμος

  Έλληνες μην αγχώνεστε.
  Θα σας κάνουμε πλαστική (παρθενορραφή) στον κώλο, για να σας τον ξαναξεσκίσουμε….

  HENRY KISSINGER

  Reply
 21. Ανώνυμος

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΧΕΖΗΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΝ ΕΤΙΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ;; ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *