Βρεφικό Γάλα Almiron της Nutricia

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε κάποια από τα βρεφικά γάλατα Almiron της Nutricia. …

Το Βρεφικό Γάλα Almiron HA1 της Nutricia είναι ένα Υποαλλεργικό γάλα φτιαγμένο για να καταναλώνεται από βρέφη ηλικίας από 0-6 μηνών. Στόχος του είναι η πρόληψη της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Τo βρεφικό γάλα αλμιρον Almiron HA 1 είναι κατάλληλο για βρέφη που έχουν οικογενειακό ιστορικό αλλεργίας καθώς και για την πρόληψη της αλλεργίας στην πρωτεϊνη του αγελαδινού γάλακτος. Επιπλέον είναι κατάλληλο και για την διατροφική αντιμετώπιση των κολικών. Τo βρεφικό γάλα αλμιρον HA 1 είναι ένα γάλα υποαλλεργικό το οποίο είναι ειδικά μελετημένο ώστε να καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες κάθε βρέφους από τη στιγμή της γέννησης είτε ως αποκλειστική διατροφή είτε σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα. Επιπλέον, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron, το προϊόν αυτό παρέχει στα μωρά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που τους είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Το βρεφικό γάλα αλμιρον HA 1 διαθέτει επίσης και το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS σε αναλογία 9:1 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) νουκλεοτίδια μερικώς υδρολυμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος.

Ενα ειδικό γάλα που απευθύνεται σε βρέφη ηλικίας από 6 μηνών τα οποία έχουν διαγνωσμένη αλλεργία απέναντι στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος είναι το βρεφικό γάλα αλμιρον Pepti 2 της Nutricia. To βρεφικό γάλα Almiron Pepti 2 αποτελεί την ιδανική τροφή για να αντιμετωπίσουμε την αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Με το γάλα αυτό επίσης μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους έντονους κολικούς που δημιουργούνται από τη δυσανεξία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.
Καλύπτει πλήρως, ως μέρος ενός μικτού διαιτολογίου, τις διατροφικές ανάγκες των βρεφών από τον 6ο μήνα. Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του.
το γάλα Almiron Pepti 2 προτείνεται από τη Nutricia διότι είναι εμπλουτισμένο με το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS σε αναλογία 9:1, και ενδυναμώνει εσωτερικά το μωρό σας. Τι είναι όμως οι ολιγοσακχαρίτες; απλά είναι φυσικές ίνες που υπάρχουν και στο μητρικό γάλα και οι οποίοι αποτελούν τροφή για τα ωφέλιμα βακτηρίδια στο έντερο των μωρών.

Το βρεφικό γάλα αλμιρον HA2 είναι ένα γάλα υποαλλεργικό που απευθύνεται σε βρέφη μεγαλύτερα των 6 μηνών με σκοπό την πρόληψη της αλλεργίας που οφείλεται στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Τo βρεφικό γάλα αλμιρον HA 2 αποτελεί το κατάλληλο προϊόν για την πρόληψη της αλλεργίας που οφείλεται στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, όταν τα βρέφη έχουν οικογενειακό ιστορικό αλλεργίας. Είναι γάλα υποαλλεργικό της 2ης βρεφικής ηλικίας και είναι ειδικά μελετημένο ώστε να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τον 6ο μήνα ως μέρους ενός μικτού διαιτολογίου. Προσφέρει στα μωρά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους.

Το βρεφικό γάλα αλμιρον Pepti MCT είναι ένα ειδικό γάλα που απευθύνεται σε βρέφη με τροφική αλλεργία και δυσαπορρόφηση.
Είναι κατάλληλο για να αντιμετωπίσουμε διατροφικά αντιμετώπιση τη διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, τη δυσανεξία στη λακτόζη λόγω παρατεταμένης διάρροιας αλλά και τη δυσαπορρόφηση του λίπους εντόνων κολικών.
Στη σύνθεση του Almiron Pepti MCT περιλαμβάνονται:
Νουκλεοτίδια τα οποία βοηθούν στη δόμηση των κύτταρων του σώματος. Τα νουκλεοτίδια υπάρχουν και στο μητρικό γάλα.
Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) σε επαρκείς ποσότητες όπως συστήνενται από κορυφαίους επιστήμονες στη βρεφική και νηπιακή διατροφή. Αυτό βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του εγκέφαλου και τη βελτίωση της οπτικής οξύτητας.
Υδρολυμένη πρωτεΐνη διασπασμένη σε πεπτίδια και αμινοξέα
Τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT )
Ειδικά λιπαρά για εύκολη απορρόφηση ελεύθερο λακτόζης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *