AMS (AΝΤΙ, MΕΓΑ, SΚΑΥ)

…δηλαδή τα “μεγκάλα” κανάλια, η πιο επικίνδυνη ξενοκίνητη εγκληματική οργάνωση εντός των τειχών μας, μετα το σημερινό έκτρωμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ!!

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η Αναγκη διδασκει την Σκεψη. Η Αναγκη στα πλαισια των δυνατοτητων οφειλει να παραγη την Σκεψη. Αυτή όμως…

απαγορευεται από την νεαν λογικην του Εβραιου Morgenstern, κατά την οποιαν, «τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεπεται να είναι». Η νεα αυτή λογικη απαλλασει τους ανθρωπους της εποχης μας, βεβαιως και τους Ελληνες, να σκεφθονται μονοι τους και ανεξαρτητα και αποτελει και το θεμελιο των σημερινων μοντερνων ελευθεριων του ανθρωπου, όπως τις εφαρμοζει η «αστικη κοινοβουλευτικη Χουντα» σημερα στην Ελλαδα.

Είναι δυσκολο πραγμα για τον γραφοντα να παραμεινη ξυχραιμος κρατωντας σταθερα την πεννα του, όταν στο στημενο σημερα παιχνιδι των μεταπραπων του πλανητικου «αντιφασιστικου αγωνα», κατα της Χρυσης Αυγης, που συνεχιζεται εως επιστρεψει ο νυν αρχηγος της Ν.Δ. από τις ΗΠΑ, ακουει τις παραχολογιες των Μεγκαλων ηλεκτρονικων ΜΜΕ, δηλαδη τις ανοησιες και τις κορο’ι’διες των Μεγκαλων «Ντελαληδων», που με θρασσος παρουσιαζονται και προσπαθουν με προπαγανδιστικες φασιστικες μεθοδους του Τζοτζεφ Γκαιμπελς (τις ονομαζουν επικοινωνια!) και όχι μονο, να εξηγησουν στον Ελληνικο λαο τα ανεξηγητα. Συσσωμα η εγκληματικη οργανωση ΑΜS, το οργανο του συγχρονου γνησιου φασισμου και σκοταδισμου, πλειοδοτει σε εντεχνη «αντιφασιστικη και αντιναζιστικη υστερια». Ο Γραφων τυγχανων Διαβητικος δεν μπορει δυστυχως να φαη τοσο πολύ, οσο επιθυμει να κανη εμμετο, βλεποντας και ακουγοντας τους χρηματιζομενους και καλοβολεμους «Ντελαληδες» των σιωνιστικοκαθοδηγουμενων Μεγκαλων Καναλιων της εγκληματικης οργανωσης AMS.

Οι επαγγελματιες αυτοι «αντιφασιστες» και «αντιρατσιστες» και ολα τα καθαρματα της ετσι ονομασθεισης «προοδευτικης αριστερας», πληρωνονται και κατεφθηνονται ως κομπαρσοι απο τα ιδια σιωνιστικα κεντρα εξουσιας που δημιουργησαν και τις επισης εγκληματικες «μη κυβερνητικες οργανωσεις». Τα σιωνιστικα κεντρα εξουσιας συνεπως ελεγχουν και στην Ελλαδα τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ των διαπλεκομενων, οι οποιοι δεν διαφερουν σε κανενα σημειο από τους κουκουλοφορους γερμανοτσολιαδες στην Ελλαδα του 2ου Παγκοσμιου Πλεμου. Οι εγκληματικες γερμανικες εταιρειες τυπου SIEMENS τα’ι’ζαν την εγχωρια διαπλοκη με μιζες και δωρακια και αυτή τους εξυπηρετουσε στο ακεραιο τα’ι’ζοντας σκουπιδια στους Ελληνες με τα ηλεκτρονικα τους ΜΜΕ, υπνωτιζοντας τους.

Οι Ελληνες μεχρι σημερα ακουνε μονον ψεματα. Δεν ακουνε τιποτε για τους ελληνας Πρωθυπουργους της Μεταπολιτευσης της καταστροφης και των απειρων χρεων. Δεν ακουνε τιποτε για τους υπουργους και μεγαλους οικονομολογους και καθηγητας σε οικονομικα πανεπιστημια που στην πραγματικοτητα δεν τους αξιζε θεση ουτε πισω απο τον παγκο ενος τουρκογυφτου στο παζαρι. Η ετσι ονομασθεισα «δημοσια γνωμη» μετατραπηκε απο την εγκληματικη ΑΜΣ σε «δημοσιευθεισα ‘η δημοσιοποιηθεισα γνωμη» που παραγεται επι 24ου βασης απο τα ονομασθεντα ιδιωτικα ηλεκτρονικα μεσα μαζικης εξαπατισης των Ελληνων.

Ο γραφων είναι βεβαιος, ότι στο παρασκηνιο, δηλαδη στα διοικητικα συμβουλια των Μεγκαλων Καναλιων, τα παντα ρυθμιζονται από τους ειδικους των εκλεκτων του Γιαχβε στην Αθηνα και Θεσσαλονικη. Αυτό φαινεται πολλες φορες στις συζητησεις με τους καλεσμεους των εκπομπων. Όταν ξεφυγει κατι απο την προσχεδιασθεισα προπαγανδιστικη γραμμη, αμεσως γινεται διακοπη για διαφημησεις και μετα αλλαζει το θεμα. Με τον τροπο αυτό τα παντα περασαν σε ανεγκεφαλους εγκεφαλους στο παρασκηνιο που ρυθμιζουν τα παντα στα Καναλια της εγκληματικης οργανωσης ΑΜS. Αυτά εγιναν ελευθερα στον βαθμο που δεν χρειαζονται τα ιδια να σκεφ θονται.

Σε οτι αφορα τους «Ντελαληδες», δηλαδη τα καλοβολεμενα «Παπαγαλακια» προκειται για ψυχοπαθεις ψευτοδιανοουμενους, πιθανως για αρρωστα και αξιολυπητα ατομα που γονατιζουν για τα απαραιτητα της καθημερινης ψευτοζωης τους για να σκεφθουν μονοι τους πως θα παραποιησουν την αληθινη ουσια των ειδησων. Οι ψυχοπαθεις αυτοι «Ντελαληδες» και ψευτοδιανοουμενοι κατω από τους εκβιασμους των πραγματικων εργοδοτων τους και όχι αυτων που εμφανιζονται, υπακουουν τυφλα στα κελεσματα αυτων ξεχνωντας πολύ γρηγορα, ότι η μεγαλυτερη κατακτηση του ανθρωπου και ιδιαιτερα του γνησιου Ελληνα είναι η απολυτη ελευθερια του νου στο να δημιουργη κοσμους, απροσιτους από τις αισθησεις, που είναι γεματες απο την ροη και κινηση του μεταβλητου κοσμου του Ομηρου-Ηαρακλειτου (μη ον).

Η Ελλας κυβερναται και συγκυβερναται σημερα από επιγονους των δωσιλογων της Γερμανικης κατοχης του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου. Συνκυβερναται από ένα δωσιλογο, που ιδρυσε το ΤΑΙΠΕΔ, που θεσμοθετησε την κρατικη διαφθορα, που οδηγησε τους Ελληνες στην καταστροφη, που προστατευσε ολους τους επιορκους της Μεταπολιτευσης. Χαριν των ηλιθιων της Χρυσης Αυγης εμφανιζεται ο προδοτης αυτος του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, ως ηρωας της δημοκρατιας και του αντιναζισμου. Το κητος αυτό, που μπορει να καταστρεψη τα παντα, δινει καθημερινα και με γενναιοτητα τη μαχη του με τους Ψευτοναζι της Χρυσης Αυγης. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Κάθε ιστορικη στιγμη της πατριδας μας ενεχει μια σειρα βιωματων που προηγηθηκαν και μετεχει στα βιωματα που θα καταστησουν την επομενην στιγμη ένα αναγκαιο επακολουθο «προ τα’ εοντα, τα τα’ εοντα, τα τα’ εσοντα». Στην ροη της ιστοριας τιποτε δεν προκυπτει εκ του μη οντος. Ο ρους όμως είναι συνεχης μεσα σε ένα απειρο πλεγμα σχεσεων. Η επιστημονικη ανασυνθεση του παρελθοντος, οπου βρισκονται κρυμενες οι περισσοτερες ελπιδες για το μελλον, δεν είναι ευκολο πραγμα.

Ο ανθρωπος κατά τον Πλατωνα «αμα εωρακεν-τουτο δ’ εστι ‘οπωπε»-και αναθρει και λογιζεται τουτο ‘ο οπωπεν» και γι’ αυτό αγεται από την κοινωνικη αναγκαιοτητα. Για τον λογο αυτό επιρεαζεται η ιστορικη πορεια ενός εθνους από ιδεολογικους, οικονομικους και θρησκευτικους παραγοντες και καθιστα την μαρτυρια της ανθρωπινης φυσης χαριν του παθους του κενου συμφεροντος, δυσκολη. Ωστοσω η ιστορια, με την πρωτοφανη σημερινη αθλιοτητα κατά της Ελλαδος σε αυτην, είναι κατά το μεγαλυτερο της μερος ένα κομβικο σημειο, οπου καταληγουν οι ιστοι του χρονοχωρου.

Σημερα τους Ελληνες τους κυβερνουν δωσιλογοι και δεν τους προστατευουν. Ουδεις κινειται οργανωμενα εναντιων των ψευτων και κλεφτων, που λεηλατουν και διαβαλουν ολοκληρο τον Ελληνικο λαο. Κανενας δεν λεει την αληθεια στο παγκοσμιο ακροατηριο. Μονο οταν οι αγνοι δεξιοι πατριωτες, που στεγαζονται στην Ν.Δ., δημιουργησουν ένα νέο κινημα και εκτοπισουν τα παρασιτα του Βενιζελισμου, υπαρχει καποια ελπιδα για την πατριδα μας. Η σημερινη Ν.Δ. δεν εχει καμια σχεση με το παλαιο λα’ι’κο κομμα. Με περισση αγωνια εγλειφε και συνεχιζει να γλειφη τους αριστερους δημοσιογραφους και την ετσι ονομασθεισα «προοδευτικη διανοηση» μονο και μονο για την εξουσια. Εγλειφε το βαθυ ΠΑΣΟΚ που μετακομισε στο ΣΥΡΙΖΑ και συγκυβερνα σημερα με το ρυχο ΠΑΣΟΚ!

Με τους Γερμανους κατά την διαρκεια της κατοχης συνεργαστηκε ενας συγκεκριμενος τοτε πολιτικος χωρος, οι γονεις αυτων, οι οποιοι σημερα αγωνιζονται για το αντιρατσιστικο νομοσχεδιο, οι γονεις της σημερινης διαπλοκης και φαινομενικα τουλαχιστον οι ιδιωκτητες των Καναλιων της εγκληματικης οργανωσης ΑΜS. Οι γονεις αυτων εγιναν πλουσιοι εξαιτιας των Ναζι και ξεπλυθηκαν από τις αμαρτιες τους μεσα στην κολυμπηθρα του Εμφυλιου πολεμου και ηταν αυτοι που μεθοδευσαν τον Εμφυλιο πολεμο μονο και μονο για να γλυτωσουν την τιμωρια της προδοσιας τους.

Αυτοι που σημερα αγωνιζονται για τον αντιρατσιστικο νομο είναι αυτοι που απειλουν ταυτοχρονα τον ελληνικο λαο με «μακελεια», κάθε φορα που αναζητουν οι Ελληνες την αληθεια γυρω από τα Μνημονια που λεηλατουν την πατριδα τους. Το προδωτικο μορφωμα που μεσα στον χρονο μεταλλαχθηκε σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και μεταλλαζεται σημερα σε ΣΥΡΙΖΑ είναι το κομμα των βενιζελικων, μαλιστα καλα ακουσατε Ελληνες, του ετσι ονομασθεντος Εθναρχου που ξεριζωσε των Ελληνισμο των δυο ηπειρων και πεντε θαλασσων. Οι βενιζελικοι ειναι αυτοι που ελεγχουν το συνολο του πολιτικου σκηνικου. Οι Μητσοτακηδες, οι Μπενακηδες, οι Παπανδρεου, οι Σαμαραδες κ.α. Τουρκογυφτοι δεν εχουν καμια σχεση με τους αγνους δεξιους πατριωτες του λα’ι’κου κομματος, που πρωτοπροδωσε ο άλλος Ψευτοεθναρχης ο Κ. Καραμανλης.

Οι Ναζι δωσιλογοι της κατοχης, οι ιδρυτες του Κολεγιου Αθηνων, οι δολοφονοι του Ιωνα Δραγουμη είναι αυτοι, που σημερα διωκουν τους Ψευτοναζι της Χρυσης Αυγης. Δεν αποκλειεται και η δολοφονια του ατυχου Φυσα να ηταν στημενη, όπως ηταν στημενη και η δολοφονια του ατυχου δημοσιογραφου της ιστοσελιδας «τρωκτικο» του κ. Σωκρατη Γκιολα, για την οποια κανεις σημερα δεν μιλα, χωρις να ξεχναμε και την δολοφονια του Νικου Τεμπονερα. Τα παιδια των βενιζελικων, που καποτε παρεδωσαν την Ελλαδα στους Ναζι, είναι αυτοι οι οποιοι σημερα την παρεδωσαν στους «δανειστες»….Ο νυν Πρωθυπουργος της Ελλαδος είναι ο εγγονος του Μπενακη ‘η Μπεναχιμ, που δολοφονησε τον Ιωνα Δραγουμη και είναι αυτος που σημερα δινει την μαχη του απεναντι στον Ψευτοναζισμο της Χρυσης Αυγης….ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Αγνοι δεξιοι πατριωτες που στεγαζεσθε ακομη εντος της Ν.Δ.!

Ξηλωσαται από την εξουσια τον Σαμαρα με τα Σαμαρια, τα Στουρναρια και τα Πασοκαρια του και απαγκιστρωθηται από τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο, που ελεγχει και την μεγαλυτερη πορνη της ιστοριας, με πτωχευση της χωρας για να μην εξαφανισθειται και εσεις από το πολιτικο γιγνεσθαι. Ο νυν ασχετος Πρωθυπουργος με τις ανοησιες του θα κανει τον Τσιπρα Πρωθυπουργο και τους Ψευτοναζι της Χρυσης Αυγης αξιωματικη αντιπολιτευση. Ο Ελληνισμος που βρισκεται σημερα στα ακρα του βαραθρου του οριστικου αφανισμου, μονο με την ενεργοποιηση σας θα αποκτηση το ταχυτερο ένα αξιομαχο διαχρονικο πυρηνα ερευνας και κατανοησησης της δομης των αντιπαλων του για μια τοσο αναγκαια οδυσσειακη αντεπιθεση, με εξοδο από την ευρωζωνη και επαναφορα του εθνικου μας νομισματος. Άλλη λυση δεν υπαρχει!

www.berlin-athen.eu

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *