Antinews: Η λογοκρισία στα καλύτερα της!

Την Τετάρτη 13/07/2011, υπέπεσε στην αντίληψη μου στον ιστότοπο Antinews που κάνει πλύση εγκεφάλου από το πρωί μέχρι το βράδυ υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, ένα άρθρο του με τίτλο «Νέα Ελλάδα το κόμμα περί τον Μίκη» όπου όπως μαρτυρεί ο τίτλος υποστήριζε ότι ”Ένα νέο κόμμα γεννιέται το προσεχές διάστημα και οι δημιουργοί του φιλοδοξούν να έχει ως μπροστάρη τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο νέος κομματικός σχηματισμός πιθανότατα θα…..
λέγεται «Νέα Ελλάδα»”

Θέλησα λοιπόν ως μέλος της ιδρυτικής επιτροπής του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ”ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ” να κάνω ένα διευκρινιστικό σχόλιο.

Έγραψα λοιπόν ούτε λίγο ούτε πολύ τα παρακάτω:

” Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει ήδη (http://neaellada.org.gr/) και εγώ με την με ακόμα μερικούς ιστολόγους συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια διότι πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα παρά τις όποιες αντιξοότητες να αναδυθεί επιτέλους μια λύση….

Μια λύση Ελληνική και πραγματικά πατριωτική ανατρέποντας την σημερινή κατάσταση δημοκρατικά και νόμιμα.

Αυτό μας οδήγησε στην απόφαση να συστήσουμε άμεσα ένα Ελληνικό Δημοκρατικό Πατριωτικό κίνημα στον πολιτικό χώρο (Δηλωμένος επίσημος κομματικός σχηματισμός με άδεια απο το πρωτοδικείο) που μέσα απο την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών θα μπορέσει να θέσει οργανωμένα τις προτάσεις των απλών Ελλήνων πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον.

Μέσα απο την δράση μας προσπαθούμε να διαδώσουμε τις προτάσεις μας που σαν στόχο εχουν πρωτίστους να εξασφαλιστεί ότι η εξουσία δεν θα μπορέσει ξανά να διαβρώσει οποιονδήποτε ασχοληθεί με την πολιτική.

Παράλληλα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Νέας Ελλάδας δεν επιθυμούμε να έρθει κάποιος μαζί μας αν πιστεύει πως θα μπορέσει μέσω ημών να επωφεληθεί στο παραμικρό απο την συμμετοχή του.

Θα φύγει κλωτσιδόν, τον προειδοποιούμε απο τώρα και είναι κρίμα γιατί θα ρεζιλευτεί στα καλά καθούμενα!

Υπάρχουν πάντα οι κομματικοί συνδυασμοί που εκπροσωπούν τον παλαιοκομματισμό και τη νοοτροπία του, εκεί είναι η θέση του, όχι σε εμάς! Όπως και οποιοσδήποτε απο εμάς ακόμη και αν πρόκειτε για τον ίδιο τον πρόεδρο της ιδρυτικής επιτροπής. Τέλος!

Καλύτερα να μείνουμε πάντα μια παρέα ανειροπόλων παρά να συμβιβαστούμε με ότι έχει να κάνει με το σάπιο και διεθφαρμένο παρελθόν, και ας αποτύχουμε. Τουλάχιστον θα έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι επιτελέσαμε στο ακέραιο το καθήκον μας απένατνι στην πατρίδα και στις καρδιές μας….
Επομένος την επόμενη φορά καλό θα ήταν πριν διακινείτε συκοφαντίες στον ιστότοπο σας να ελέγχετε τις πηγές και τα πραγματικά γεγονότα”

Στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα ότι πρέπει πρώτα το σχόλιο να εγκριθεί για αναρτηθεί.
Μετά από μερικές μέρες που μπήκα στη σελίδα για να ελέγξω μήπως υπάρχουν απαντήσεις διαπιστώνω πως το σχόλιό μου είχε διαγραφεί….

Ξαναέστειλα to σχόλιο με την υποσημείωση να επανέλθουν τα σχόλια μου στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου και ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις…

Φυσικά το σχόλιο μου διαγράφηκε ξανά.

Καιρός λοιπόν να καταλάβουν όλοι πως αντιλαμβάνονται ”κάποιοι” τη δημοκρατία και τι μηχανισμούς χρησιμοποιούν τα κόμματα για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο.

Mε εκτίμηση
Λόγιος Ἑρμῆς

http://logioshermes.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *