ενυδατική κρέμα APIVITA

Η ενυδατική κρέμα APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML προσφέρει 24ωρη εντατική ενυδάτωση και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Χάρη στην πλούσια φυσική της σύνθεση με λυγαριά, δεματόχορτο και αλόη βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία και να παραμένει λεία και απαλή όλη την ημέρα. Η πρόπολη και το ελίχρυσο που περιέχει, χάρη στις αντισηπτικές τους ιδιότητες, βοηθούν στη ρύθμιση της λιπαρότητας χαρίζοντας ματ όψη. Εμπλουτισμένη με βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι, αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει αίσθηση ευεξίας. …

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, PARABENS, SILICONES, PROPYLENE GLYCOL, MINERAL OIL, ETHANOLAMINE, PHTHALATES

Η ενυδάτωση του προσώπου συνιστάται για να μην μένει το δέρμα σας ξηρό αλλά και για να έχετε μία υγιή και δροσερή επιδερμίδα
Για την επίτευξη της ενυδάτωσης του προσώπου και των περιοχών γύρω από τα μάτια πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες κρέμες που θα βοηθήσουν σε αυτή , όπως την APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML
Όταν εφαρμόζετε μία ενυδατική κρέμα όπως η APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML στο πρόσωπό σας ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες.
Κάθε φορά που κάνετε ντούζ μπορείτε να χρησιμοποιήτε την ενυδατική κρέμα APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML , 3 λεπτά αφού έχετε σκουπίσει το πρόσωπό σας, ή όταν πλένετε το πρόσωπό σας στο νεροχύτη. Να θυμάστε πάντα να καθαρίζετε τη περιοχή του προσώπου σας πριν βάλετε την ενυδατική APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML και να το έχετε στεγνώσει ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να ενεργήσει η κρέμα καλύτερα.
Όταν εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML, πάντα σε καθαρό πρόσωπο εφαρμόστε την με ένα απαλό άγγιγμα – καθώς δε θα πρέπει να πιέζεται ή να τραβάτε το δέρμα σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σ το δέρμα γύρω από τα μάτια σας , καθώς είναι ακόμα πιο εύθραυστο και ευαίσθητο .
Όχι μόνο θα πρέπει να εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML καθημερινά , αλλά μπορείτε αν θέλετε να την εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα, αν έχετε ιδιαίτερα ξερό δέρμα : μία φορά το πρωί και μία το βράδυ .
Θυμηθείτε να εφαρμόσετε το βράδυ την ενυδατική κρέμα APIVITA AQUA VITA CREAM OILY-COMBINATION 50ML τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τον ύπνο σας , έτσι ώστε να προλάβει να απορροφηθεί από το δέρμα σας και όχι να φύγει με την επαφή στο μαξιλάρι και τα σεντόνια.

http://folder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *