AYTΟΣ είναι ο άνδρας που κατηγορεί τον Γουίλιαμς και την σύζυγο του για σεξουαλική παρενόχληση

1Το φως της δημοσιότητας είδε για πρώτη φορά το πρόσωπο του άνδρα που κατηγορεί τον Ρόμπι Γουίλιαμς και την σύζυγό του, για σεξουαλική παρενόχληση.

(Ο πρώην βοηθός του ζευγαριού)

Giles-De-Bonfilhs.jpg
Το ροζ σκάνδαλο βγήκε στο φως όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, όταν ο πρώην βοηθός του διάσημου ζευγαριού κατέθεσε μήνυση εναντίον τους, στην οποία αναφέρει πιπεράτες λεπτομέρειες για την ζωή του στο σπίτι τους.

(Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με την σύζυγο του Άϊντα Φίλντ)

Robbie-Williams-and-Ayda-Field.jpg
Συγκεκριμένα, ο 57χρονος Ζιλ Ντε Μπονφίς, αναφέρει μεταξύ άλλων πως η 35χρονη γυναίκα του τραγουδιστή, Άϊντα Φίλντ, του «την έπεφτε» στεγνά, κυκλοφορούσε γυμνή μέσα στο σπίτι, μιλούσε συνεχώς για τα ερωτικά της και τον ρωτούσε συνεχώς την γνώμη του τόσο για τα σεξουαλικά της με τον 41χρονο Ρόμπι Γουίλιαμς, όσο και για το κορμί της!

(Αριστερά ο 57χρονος Ζιλ Ντε Μπονφίς και δεξιά η σύζυγος του τραγουδιστή)

spl1006843_001.jpgspl286305_010.jpg
Ο πρώην βοηθός δεν έμεινε για πολύ στην υπηρεσία του ζευγαριού, καθώς τον απέλυσαν τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

Τέσσερις μήνες μετά, ο 57χρονος προσέφυγε δικαστικά εναντίον του διάσημου ζευγαριού, οι οποίοι να σημειώσουμε αρνούνται τα πάντα.

spl1006843_005.jpgspl311715_003.jpg
Παράλληλα νομικές πηγές αναφέρουν πως ο 41χρονος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την όλη υπόθεση και πως «αντιμετωπίζει έναν εφιάλτη καθώς με την τροπή που πήρε η όλη υπόθεση, θα πρέπει να συζητήσει πολύ προσωπικά και άκρως ιδιωτικά του θέματα στο δικαστήριο».

(Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με την οικογένεια του)

spl895604_001.jpg
Να σημειώσουμε τέλος, πως παρόλο που το όνομα του Ρόμπι Γουίλιαμς αναφέρεται στη μήνυση, ο 57χρονος πρώην βοηθός του, δεν τον κατηγορεί ευθέως για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς όλο το βάρος το έχει ρίξει στη Άϊντα.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *